Home / Vijesti / BiH / OTVOREN KONKURS ZA TAKMIČENJE „JEDNA KAFA, JEDAN FILM“

OTVOREN KONKURS ZA TAKMIČENJE „JEDNA KAFA, JEDAN FILM“

Prijavite se i vi i osvojite priliku da vaš film bude prikazan na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu

 Sarajevo, 3. avgusta 2018. – Povodom ovogodišnjeg, 24. Sarajevo Film Festivala, jučer je otvoren konkurs pod nazivom „Jedna kafa, jedan film“ koji Grand kafaorganizuje za sve zainteresirane amatere i ljubitelje filmske umjetnosti.

Pošaljite i vi svoje filmske radove iz kategorije mikrofilma (od 2 do 20 min. trajanja) za koje je važno da sadrže motiv vezan za kafu ili njenu konzumaciju. Najboljeg od vas Grand kafa će nagraditi sa 1×2 ulaznice za premijeru filma „Divlji život/Wild life“ koja će biti održana u subotu, 11. avgusta u sklopu ovogodišnjeg SFF-a, a nakon premijere čeka vas i noćenje u gradu Sarajevu za dvije osobe.
Filmove je potrebno dostaviti putem sajta www.wetransfer.com. U polje “Email to” unesite adresu kafagrand@gmail.com u polje “Your email” unesite svoju email adresu, a u polje “Message” unesite naziv filma i podatke o autorima. Prijava treba da sadrži osnovne informacije o autorskom timu.

Svi filmovi koji ispune tražene krijeterijume, svakodnedvno će se puštati  u Grand kafa kutku tokom trajanja Sarajevo Film Festivala, što znači da će posjetioci, ispijajući šoljicu najbolje domaće kafe, imati priliku pogledati upravo vaš film.Odabrani filmovi biće postavljeni i u zaseban album na Facebook stranici Grand kafe.

Film koji prema mišljenju žirija bude najbolji biće uvršten u film “Svi smo mi iz istog filma”, koji će u nedjelju, 12. avgusta  biti prikazan na Sarajevo Film Festivalu, a dostupan će biti i na www.svismomiizistogfilma.com, uz potpis autora. Žiri će činiti: po jedan predstavnik Grand kafe, jedan predstavnik agencije i jedno stručno lice.

Važno je napomenuti da filmovi koji apliciraju ne smiju da sadrže seksualno eksplicitni sadržaj, niti da promovišu uvrijedljiv sadržaj koji odstupa od vrijednosti Grand kafe.

Konkurs će biti otvoren do srijede, 8. avgusta.

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)