Home / Najave / NOVA STRAVIČNA TEORIJA PROPOVJEDNIKA SUDNJEG DANA: Krvavi mjesec krajem jula znači kraj svijeta, imamo dokaze u Bibliji! (VIDEO)

NOVA STRAVIČNA TEORIJA PROPOVJEDNIKA SUDNJEG DANA: Krvavi mjesec krajem jula znači kraj svijeta, imamo dokaze u Bibliji! (VIDEO)

Spektakularni krvavi Mesec biće vidljiv krajem  mjeseca jula i to će biti kraj sveta kakvog znamo, tvrde propovednici sudnjeg dana.

 Religijski lideri koji propovjedaju teoriju o sudnjem danu i koji su do sada pogriješili toliko puta, sada tvrde da će se smak sveta dogoditi na dan pomračenja Meseca, 27. jula.

Najduže pomračenje Meseca 21. veka će trajati skoro dva sata i karakteriše  ga krvavi Mesec, kada zemljin satelit dobije primese crvene boje.I dok će ljubitelji zvjezdanog neba uživati u blještavom fenomenu, propovjednici sudnjeg dana će se pripremati za armagedon.

Teorija koja je prvobitno potekla od hrišćanskih propovjednika Džona Hejdža i Marka Blica koji su rekli da je “tetrad” – četiri uzastopna pomračenja Meseca koji su započeli u aprilu 2014. godine sa šest punih Meseca između njih – indikator kraja sveta, kako je to opisano u Bibliji.

Međutim, tetrad se završio septembra 2017. godine i mi smo svi još uvijek ovdje.

Teoriju su “pokupili” oni koji slično misle i proročanstvo se iznova pojavljuje nekoliko nedjelja prije svakog krvavog Meseca.

Teorija “krvavog Meseca” se tumači je iz Knjige proroka Joila, koja kaže: “Sunce će se pretvoriti u mrak, a Mjesec u krv, pre nego što dođe veliki i strašni dan Gospodnji.”

Sličan pasus nalazi se i u Knjizi otkrivenja (poznata i kao Otkrivenje Jovanovo) i glasi: “Bio je veliki zemljotres, Sunce je postalo crno, a Mesec postao krvav”.
Ali, astronomi i drugi stručnjaci odbacili su ovu teoriju kao mit.

Međutim, iako je mit razbijen na Jutjubu objavljeni su snimci mnogobrojnih propovjednika koji tvrde da će se smak sveta dogoditi za svega nekoliko nedelja.

Pomračenje Mjeseca će trajati sat i 43 minuta u periodu od 27. do 28. jula i biće vidljiv u većini dijelova Evrope i Azije, Australiji, južnim dijelovima Sjeverne Amerike i u Južnoj Americi.

 

Kurir.rs/ Miror/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)