Home / Vijesti / Regija / APOKALIPTIČNE SCENE: Poplave u ljetovalištima u Grčkoj ostavljaju ŠOKANTNE PRIZORE (VIDEO)

APOKALIPTIČNE SCENE: Poplave u ljetovalištima u Grčkoj ostavljaju ŠOKANTNE PRIZORE (VIDEO)

Kroz Nikiti je svakako otežano kretanje, ima mnogo blata, a i bujice nastale usljed dosta padavina nikako ne olakšavaju situaciju.

Grčka se zatekla u problemu nakon što su obilne padavine dovele do ozbiljnih poteškoća, pa iz časa u čas stiže sve više komentara o novim problemima poput nestašice vode u mjestu Nikiti, na Sitoniji.

Kako javljaju osobe koje su svoj odmor odlučile da provedu upravo na toj lokaciji, kiša na momente stane, ali te pauze traju toliko kratko da narodu djeluje kao da su padavine postale konstantne.

Takođe, prema informacijama turista i mještana Nikitija, niz ulice su se slivale velike količine vode u more, pa su sa sobom nosile manje objekte koji nisu sklonjeni, ali i nekoliko automobila.

Za sada vile i apartmani nisu nisu ugroženi i nije prijavljeno da su neke kuće poplavljene pošto se voda ne zadržava, već se sliva niz bočne ulice.

Kroz Nikiti je svakako otežano kretanje, ima mnogo blata, a i bujice nastale usljed dosta padavina nikako ne olakšavaju situaciju.

Na osnovu informacija korisnika društvenih mreža, rečeno je da će i nakon prestanka kiše biti potrebno dan-dva da se more kod Nikitija u potpunosti razbistri.

 SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

RACIJA U NJEMAČKOJ -UHVAĆENI NEPRIJAVLJENI RADNICI IZ BIH I SRBIJE

Nakon opsežne akcije krajem ožujka, kada su pripadnici njemačke Carine otkrili 22 radnika iz BiH …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)