Home / Ličnosti / Severina snimila spot s jednim od najseksi muškaraca na svijetu

Severina snimila spot s jednim od najseksi muškaraca na svijetu

SEVERINA ovih dana radi punom parom. Nedavno je objavila spot za pjesmu “Unaprijed gotovo” koju je snimila s Petrom Grašom, a snage je udružila i sa srbijanskim bendom “Miligram” u pjesmi “Od ljeta do ljeta”. Već u utorak fanove Severine očekuje njezina nova pjesma “Tutorial” za koju je već snimila spot.

Severina je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija iz spota, a posebnu pažnju privukla je fotka s Pedrom Soltzom, Brazilcem kojeg smatraju jednim od najzgodnijih frajera na planetu.

Pedro Soltz je hrvatski zet koji se preselio zbog ljubavi prema Iris Cekuš, s kojom ima kćerkicu Laru.

Zgodni Brazilac u Hrvatsku je došao 2016. godine, a odmah po dolasku dobio je malu ulogu u seriji “Kud puklo da puklo” u kojoj je glumio brazilskog nogometaša. Tom prilikom razgovarali smo sa zgodnim Pedrom koji je u to doba bio u fazi učenja hrvatskog jezika.

Tenho dito a mim mesmo todos os dias da minha vida pra mirar nas estrelas pra ser o mehor que posso ser. Bom o bastante nao é bom o bastante se voce pode ser melhor que isso. Melhor que isso não é o suficiente se vc pode ser O MELHOR. O problema não é mirar nas estrelas e errar. O problema é mirar baixo e acertar. Sempre mirem as estrelas Beijos de Ibiza pra vcs 💙 . Ive been telling to myself everyday in my life, to shoot to the stars to be the best i can be. Good enough isnt good enough if you can be better and better isnt good enough if you can be THE BEST! The problem isnt to aim the stars and miss. The problem is to aim low and hit. Always shoot to the stars! Kisses from Ibiza to you guys 💙 . #Ibiza #around #brazilianmodel #AlwaysAimingTheStars

A post shared by Pedro Soltz 🇧🇷💫 (@pedrosoltz) on

“Volim Hrvate, zaista uživam u Hrvatskoj. Čini mi se da Hrvati zaista žive za svoju obitelj i to mi se sviđa. Nekoliko smiješnih činjenica koje sam naučio su: rakija je lijek za sve i propuh je najgora stvar na svijetu”, rekao nam je Pedro tom prilikom.

Atp nigths ❤️

A post shared by Pedro Soltz 🇧🇷💫 (@pedrosoltz) on

Workout done ✅ now lets go to the seaside 🌞🌊😁✌🏻

A post shared by Pedro Soltz 🇧🇷💫 (@pedrosoltz) on

Woke up in #Switzerland 😴

A post shared by Pedro Soltz 🇧🇷💫 (@pedrosoltz) on

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)