Home / Ličnosti / Kako je samo smršala: Svoje tijelo je dovela do savršenstva, a mnogi zavide na današnjem izgledu Ane Nikolić

Kako je samo smršala: Svoje tijelo je dovela do savršenstva, a mnogi zavide na današnjem izgledu Ane Nikolić

Mnogo vremena se pričalo o trudnoći Ane Nikolić, a ona je sada bukvalno prošla kroz totalno novu transformaciju. Prilikom trudnoće je svima bilo normalno da će se udebljati, a Ana nam je svima bila poznata po tome što se znala naglo udebljati, ali i također veoma brzo izgubiti kilograme.

Kada je trudnoća završena, onda je ona imala dugo vremena borbu sa kilogramima, a zaista možemo reći da je tada bilo primjećeno da ima višak stomaka. Ona sada jako ponosno može reći da je napokon dobila tu bitku i da je cijeli taj period ostao samo iza nje i od neprepoznatljive djevojke je došla ponovo do ljepotice.

Ana Nikolić je takva da nije htjela ničega da se odriče i totalno je uživala u hrani. Kada je rodila malu kćerku, onda je tek tada shvatila da mora i malo poraditi na sebi. Ubrzo je došla do fantastičnih rezultata jer je imala mnogo veliku volju, a pogledajte sada i sami kako je to ona izgledala:

Tako je ona u skorije vrijeme objavila jednu fotografiju na svome profilu gdje se mogla vidjeti znatna promjena, a tu njenu sliku je napravio Stefan Đurić poznatiji kao Rasta. Ana je za tu fotku imala zanimljiv opis koji je glasio da je ta slika napravljena od njenog supruga koji govori da je doktor.

Sada kada ste pogledali kako ona danas izgleda, šta mislite o cijeloj ovoj situaciji. Da li se Ana vraća na tu liniju koju je nekada imala jer je dugo vremena smatrana najboljom i najzgodnijom pjevačicom na estradi. Moramo da kažemo da je brak mnogo utjecao na nju i na njen savršeni izgled u kojem su svi uživali. Brak i trudnoća su je natjerali na tu promjenu zbog koje ni sama nije bila zadovoljna, a čak je u trudnoći dostigla 125 kilograma.

Kronervijesti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)