Home / Ličnosti / Utopila se 19-mjesečna kći slavnog skijaša Bode Millera

Utopila se 19-mjesečna kći slavnog skijaša Bode Millera

KĆI slavnog američkog skijaša i olimpijskog pobjednika Bode Millera utopila se u bazenu, javlja Associated Press.

Lokalne vlasti u Orange Countyju (Kalifornija) potvrdile su da je Emeline Miller, koja je bila stara samo 19 mjeseci, preminula u nedjelju u bolnici nakon što ju Hitna pomoć, koja je pozvana u kuću u Coto de Cazi, nije uspjela oživjeti. O tragediji koja se dogodila u subotu pokrenuta je istraga, javlja USA Today.

“Potpuno smo uništeni”, napisao je Miller na Instagramu u ponedjeljak navečer, pa dodao: “Nikad u milijun godina nismo pomislili da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njezina ljubav, njezino svjetlo, njezin duh nikad neće biti zaboravljeni”.

“Naša mala djevojčica voljela je život”

“Naša mala djevojčica voljela je život i živjela ga je u potpunosti, svakog dana. Naša obitelj moli za privatnost u ovim bolnim trenucima”, napisao je Miller.

Bode Miller i Morgan Beck, profesionalna igračica odbojke na pijesku i manekenka, vjenčali su 2012. godine. Njihov sin, Edward Nash Skan Miller, rodio se 2015. godine.

Miller je na Uskrs objavio kako njegova supruga očekuje još jedno dijete u listopadu. Miller ima i dvoje djece iz ranijih veza.

Američka skijaška reprezentacija i američki snowboard tim izrazio je sućut Milleru i njegovoj obitelji.

Miller je najuspješniji američki skijaš u međunarodnim natjecanjima. Više puta osvojio je Svjetski kup, a na trima zimskim Olimpijskim igrama osvojio je šest medalja, od čega jednu zlatnu.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)