Home / Ličnosti / LAZUKIĆ PODNEO NOVU KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV PEVAČICE: Nata slala mužu preteće mejlove?

LAZUKIĆ PODNEO NOVU KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV PEVAČICE: Nata slala mužu preteće mejlove?

 IT stručnjak Luka Lazukić podneo novu krivičnu prijavu protiv pop pevačice Nataše Bekvalac.

BIZNISMEN Luka Lazukić, treći muž Nataše Bekvalac, kako “Novosti” saznaju, podneo je protiv pevačice krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kojom je tereti za krivično delo ucene. Prema informacijama koje smo dobili, na ovaj korak odlučio se nakon što mu je, navodno, sa mejl adrese koju koristi Bekvalčeva stiglo nekoliko poruka u kojima mu ona, kako tvrdi Lazukić, preti, ucenjuje ga i vređa.

U Trećem tužilaštvu su nam potvrdili da im je stigla Lazukićeva prijava protiv Nataše Bekvalac i da je uredno zavedena. Nadležni će, kako saznajemo, najpre naložiti proveru o tome da li je pevačica ucenjivala i pretila još uvek zakonitom suprugu. To znači da će oboje biti saslušani u policiji i tek nakon što im budu uzete izjave i prosleđene Tužilaštvu, biće odlučeno da li ima elemenata za eventualni postupak protiv Bekvalčeve ili ne. Ako se dogodi da nadležno tužilaštvo odluči da pokrene postupak po Lazukićevoj prijavi, i on i Bekvalčeva moraće da daju izjavu i kod njih.

Osim Trećeg, slučajem Lazukić-Bekvalac bave se i ostala tužilaštva u Beogradu. Konkretno, sredinom maja Prvo osnovno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv biznismena kojim ga tereti za porodično nasilje nad suprugom. Suđenje još uvek nije zakazano, ali ako se dokaže Lazukićeva krivica, on može biti kažnjen od tri meseca do tri godine zatvora. Zasada mu je izrečena mera zabrane prilaska supruzi. Inače, on je u svojoj odbrani tokom istrage tvrdio da nije tukao suprugu, zbog čega je protiv nje podneo istom Tužilaštvu prijavu za lažno prijavljivanje. Po ovoj prijavi, međutim, Tužilaštvo će eventualno postupati tek kad se okonča prvi postupak.

I u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu takođe se vodi jedan postupak. Ovog puta na “udaru” biznismena našao se Natašin otac Dragoljub Bekvalac, koga je tužio zbog pretnji i nasilja u porodici. Zbog ovoga je čak Lazukić zatražio i policijsku zaštitu. Trenutno, nadležno tužilaštvo, zajedno sa policijom, ispituje sve detalje prijave protiv fudbalskog trenera, a koji se tiču TV snimka iz emisije u kojoj Bekvalac preti zetu, kako on tvrdi.

POVUKAO TUŽBU ZA RAZVOD

PREMA informacijama koje smo dobili, Luka Lazukić je povukao tužbu za razvod od Nataše Bekvalac i otkazao punomoćje advokatima kancelarije koja ju je u njegovo ime podnela Prvom sudu u Beogradu, jer su, između ostalog, uz nju dostavili i račune iz restorana, sa benzinskih pumpi i sličnih objekata, tražeći refundaciju. Lazukiću nije bila namera da traži refundaciju tih troškova, već samo onih koji se tiču njegovih ulaganja u izgradnju salaša. Kako saznajemo, on nije odustao od razvoda, već će novu tužbu, kako nam je rečeno, podneti “kad bude vreme”.

Novosti/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)