Home / Ličnosti / ILI ONA ILI JA: Ceca natjerala vlasnike najveće budvanske diskoteke da otkažu Karleušin koncert?! OD KARLEUŠINE PORUKE SE DIMI!

ILI ONA ILI JA: Ceca natjerala vlasnike najveće budvanske diskoteke da otkažu Karleušin koncert?! OD KARLEUŠINE PORUKE SE DIMI!

Jelena Karleuša najavila je prije mjesec dana da će od ovog ljeta nastupati u najvećoj crnogorskoj diskoteci Top hil, ali izgleda da od toga nema ništa.

Kako smo saznali od izvora bliskih pop zvijezdi, njoj je rečeno da su menadžeri i vlasnici prinuđeni da otkažu dva Karleušina koncerta za koje je već vladalo veliko interesovanje jer ih je uslovio neko od njenih kolega.

„Karleušina koleginica rekla je: ’Ili ona ili ja.’ Pošto već godinama tamo pjeva, menadžeri su pristali na njenu ucjenu“, kaže naš izvor.

Ipak, ovo ne znači da svi oni koji budu u Croj Gori neće gledati JK. Ona će nastupati na mjestima na kojima je nastupala i do sada.

6CD68173-25B8-44FE-A4DA-191FF5CFFF61

Iako izvor nije imenovao o kojoj koleginici je riječ, Karleuša je na Twitteru postavila dva novinska članka, a opisu statusa je napisala: “Prljavo, prljavo, igrala si na kvarno…”, alaudirajući na to kako je riječ o Ražnatovićevoj.
ekskluziva.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)