Home / Ličnosti / ŠVEDSKI IZBORNIK NAZVAO IBRU Jeste li očekivali ovakvu Zlatanovu reakciju?

ŠVEDSKI IZBORNIK NAZVAO IBRU Jeste li očekivali ovakvu Zlatanovu reakciju?

POSLJEDNJIH mjeseci u svjetskim medijima ne prestaje se govoriti o igranju Zlatana Ibrahimovića na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.
Legendarni Šveđanin, koji po ocu vuče podrijetlo iz BiH, a po majci iz Hrvatske, očito se ozbiljno želi od reprezentacije Švedske oprostiti na SP-u. Mjesecima se o tome priča, a konačna potvrda trebala bi doći uskoro.
No jedini čovjek koji Ibrahimovića može pozvati u Rusiju, švedski izbornik Janne Andersson, prije nekoliko dana se osvrnuo na Zlatana:
“Ibrahimović može ići na Svjetsko prvenstvo, ali ako je zaista promijenio svoje mišljenje onda me mora nazvati i reći kako ponovno želi biti dio naše momčadi. Ako se to dogodi onda ćemo sjesti i razgovarati o tome što bi njegov povratak predstavljao za našu selekciju i kako bismo igrali”, poslao je izbornik jasnu poruku Ibrahimoviću dodavši:
“Ipak, dok se to ne dogodi sve ostalo su samo špekulacije. Iskreno, ne znam bi li se sada uklopio u naš sistem igre i ne želim razmišljati o tome dok ta opcije ne postane realna. Potrebno je samo da me nazove i kaže mi da se želi vratiti. Eto, ne može biti jednostavnije”, završio je Andersson.
Iz toga možemo zaključiti da Ibrahimović samo treba nazvati izbornika kako bi potvrdio da se vraća, ali cijelu priču oko njegovog povratka iskoristili su marketinški stručnjaci u Samsungu.
Zamolili su Ibru da im reklamira novi pametni sat, a napadač LA Galaxyja je to prihvatio i dobio tko zna koliko milijuna za nekoliko sekundi reklame. Umjesto da Ibra nazove izbornika reprezentacije, Janne je nazvao njega, no Zlatan je odlučio da se neće javiti te se nastavio opuštati u bazenu. Naravno, riječ je o šali, a nogometnim zaljubljenicima i dalje ostaje nada da će legendarnog napadača vidjeti na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)