Home / Ličnosti / Melania je dobro znala da će u ovoj haljini baš svi gledati u nju

Melania je dobro znala da će u ovoj haljini baš svi gledati u nju

PRVE dame SAD-a i Francuske ispunile su očekivanja modnih kritičara kad su se pojavile na državnoj večeri u Washingtonu prva u svjetlucavoj srebrno-crnoj haljini francuske kuće Chanel, a druga u bež haljini sa zlatnim geometrijskim aplikacijama Louisa Vuittona.

Haljina Melanije Trump bila je rukom oslikana u srebrno, slojevita s našivenim kristalima i sparena sa srebrnim cipelama dok je Brigitte Macron odabrala dugačku haljinu sa zlatnim brokatnim linijama na rukavima i oko vratnog izreza te zlatne cipele.

Prema Bijeloj kući, prva američka dama je u planiranju svoje prve državne večere za 123 uzvanika držala čvrsto sve konce u rukama.

U zdravici američki predsjednik Donald Trump opisao je suprugu kao “naprosto nevjerojatnu američku prvu damu” i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koju će svatko pamtiti.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s bijelo-zelenim cvjetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen cvjetovima trešanja u crnim vazama.

Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)