Home / Ličnosti / PAKLENO VJENČANJE: Mladoženja zamolio svatove da okrenu tanjire, a onda otkrio JEZIVU ISTINU!

PAKLENO VJENČANJE: Mladoženja zamolio svatove da okrenu tanjire, a onda otkrio JEZIVU ISTINU!

Venčanje bi trebalo biti najsretniji trenutak u životu mladenaca.

S druge strane, ako ste na mjestu ove mlade onda se to pretvara u pakao.

Cijelu priču je ispričao svjedok sa vjenčanja, i to u emisiji “The Graham Norton Show”. Priča se odvija u Velikoj Britaniji, a momak Šon iznio je sve prljave detalje.

“Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svi su ustali, a onda im je rekao da okrenu tanjire. “Ako je tanjiru crvena tačka, ostanite stajati”, rekao je mladoženja. Osmorica momaka su ostala da stoje. Svi su mislili da se radi o igri, a onda je uslijedilo objašnjenje.

“Dragi gosti, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vjereni. Ovog trenutka idem da poništim brak”, rekao je mladoženja i otišao.

 

Sanjati svoju svadbu ili venčanje
Ako u snu vidite svoju svadbu, to ima pozitivno značenje. Moguće je da će vam se u narednom periodu dogoditi nešto zbog čega ćete biti u centru pažnje. Svi će želeti da budu u vašem društvu, a vi ćete biti ponosni na sebe što ste ostvarili važan životni cilj.

Sanjati da na vašoj svadbi vaš partner flertuje sa drugom osobom
Ako se desi ovakav san on označava da ste ljubomorni. Želećete otvoreno da razgovarate sa partnerom kako biste mu rekli vaše sumnje. Moguće je da vam loša iskustva iz prethodnih veza ne dozvoljavaju da se opustite iz straha da ponovo ne budete povređeni.

Sanjati svadbu sa udovcem ili udovicom
Kada u snu vidite venčanje sa udovcem/udovicom, to upozorava da pripazite na partnera ili partnerku. Može se desiti da ćete biti prezauzeti i da nećete primetiti da je partner/ka počeo/la drugačije da se ponaša. Naizgled će sve biti u redu, ali ako pažljivo analizirate situaciju, shvatićete da vam predstoji ozbiljan razgovor.

Sanjati da se venčavate sa starijom osobom
Ako u snu vidite venčanje sa starijom osobom, to označava osudu okoline. Verovatno vam se dopada osoba koju vaši najbliži ne prihvataju. Bićete u veoma nezgodnoj poziciji jer ćete morati da birate između porodice i ljubavi. Za koga god da se odlučite, nećete biti u potpunosti srećni i krivićete druge zbog onoga što ste izgubili.

Sanjati da se venčavate sa mlađom osobom
Kada u snu vidite venčanje sa mlađom osobom, to ukazuje da ćete biti ljubomorni. Moguće je da nećete verovati partneru/partnerki i da ćete ga/je smatrati neozbiljnim/om. Tome će doprineti saveti ljudi koji će olako suditi drugima ne shvatajući da na taj način mogu da uzrokuju ozbiljne probleme.

Sanjati da se venčavate sa bivšim partnerom
Ovaj san je sličan snu gde se vaš partner venčava sa nekim drugim. Još niste preboleli starog partnera iako to sebi ne možete priznati

Sanjati da se slikate na svojoj ili tuđoj svadbi
Ako se u snu fotografišete na nečijoj svadbi, trebalo bi da na javi pazite šta pričate i kome odajete svoje tajne. Moguće je da će ih neko zloupotrebiti da vam nanese štetu.

Sanjati da ste pobegli sa svoje ili tuđe svadbe
Ako ste pobegli zajedno sa partnerom to je odličan san. On označava da ste savršeni partneri. Ako ste pobegli sami sa svadbe, ni taj san nije negativan on označava da će posle nekog neuspeha doći uspeh zahvaljujući vašim pravovremenim reakcijama.

Sanjati da ste na tuđoj svadbi

Ako ste slobodni, a sanjate da ste na tuđoj svadbi, to simbolizuje brak. Moguće je da ćete uskoro stati na ludi kamen i rešiti da ostatak života provedete sa voljenom osobom. Nećete se mnogo konsultovati sa drugima jer će svako pričati na osnovu svog iskustva koje može biti potpuno drugačije od vašeg.
Ako ste venčani, a sanjate da ste na tuđoj svadbi, to upozorava na svađu ili razvod. Verovatno je pred partnerom/partnerkom i vama težak period u kome će preovladavati loše raspoloženje i želja da jedno drugome nešto prebacite ili da ga/je uvredite. Nećete imati razumevanja i delovaće kao da jedva čekate da započnete raspravu.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)