Home / After Work / LJEPOTICA SA KAMPEROM IZAZVALA JE HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Mjesecima je nije bilo, a sada je sve ŠOKIRALA IZJAVOM!

LJEPOTICA SA KAMPEROM IZAZVALA JE HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Mjesecima je nije bilo, a sada je sve ŠOKIRALA IZJAVOM!

Takmičarka koja je podigla veliku prašinu u “Zvezdama Granda” kada se pojavila u kamperu, sa obezbjeđenjem i čitavom svitom – Tijana Kadović, neko vrijeme nije se oglašavala u javnosti. Prvi put kada je to učinila poslije dužeg vremena potrudila se da ponovo izazove veliku pažnju.

U pauzi između dva kruga takmičenja u “Zvezdama Granda”, Tijana se nije oglašavala u javnosti, što je mnoge začudilo budući da se svakim svojim potezom iznova trudi da šokira.

O njenim nastupima priča se danima nakon emitovanja emisije, a njen dolazak u kamperu i u pratnji obezbeđenja, stilista, šminkera i frizera i dalje izaziva komentare.

Tijani je u subotu, 7. aprila, bio rođendan, a tim povodom ona se oglasila na društvenim mrežama i sama sebi čestitala rođendan sljedećim rečima:

– Kraljice su rođene u aprilu. Da, ja sam kraljica – poručila je Tijana ovim povodom, što je odmah izazvalo mnoštvo komentara.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)