Home / Vijesti / Regija / STRAVIČNA NESREĆA: Mladić (27) poginuo, djevojci se bore za život

STRAVIČNA NESREĆA: Mladić (27) poginuo, djevojci se bore za život

Zorana Stojić (25) iz Čačka, koja je s momkom Markom Jankovićem (27) i saputnicima Ivanom Vitorović (22) i Markom Petrovićem (25) doživjela saobraćajnu nesreću u Lepencu kod Mojkovca u Crnoj Gori, nalazi se u teškom stanju. Njen momak je poginuo, a ostali putnici su povrijeđeni.

Tragedija se dogodila u petak na putu Mojkovac – Bijelo Polje kad se njihov „reno megan“ sudario s „nisanom“, prenosi Kurir.

– Zorana se bori za život. Nama ostaje da čekamo i da se nadamo najboljem. Pokrenuli smo akciju prikupljanja novca za njihovo liječenje – rekao je sagovornik Kurira blizak Zorani.

Četvero mladih bilo je na odmoru u Crnoj Gori, a prilikom povratka svratili su i u manastir Ostrog.

HAOS U REGIONU: Olujni vjetar i poledica stvaraju velike probleme u saobraćaju, prijeti opasnost od odrona
Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, a obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali DC8 između Bakra i Senja zbog jakog vjetra zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, na autocesti A7 Draga-Šmrika i lokalnoj cesti LC58107 Kraljevica-Križišće promet je zabranjen još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Na autocesti A1 između južnog dijela tunela Sveti Rok i vijadukta Božići brzina je ograničena na 60 km/h zbog snijega nošenog vjetrom.

Snijeg otežava vožnju mjestimice u Lici, Gorskom kotaru i zaleđu Dalmacije, a mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje.

U Gorskom kotaru magla i poledica

Mjestimične magle ima na cestama kroz Gorski kotar. Zbog niskih temperatura moguća je poledica. Na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale DC8 veća je opasnost od odrona. Vozače HAK upozorava da ne kreću na put bez zimske opreme.

Zbog zimskih uvjeta obavezna je zimska oprema na motornim vozilima dok je zabrana prometa za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom na pojedinim cestama u Lici, Zadarskoj županiji, u Gorskome kotaru i u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o duljim čekanjima.

U prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka i Novalja-Rab-Rijeka.

Kroner/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)