Home / Vijesti / Regija / Jeziva nesreća u Srbiji, poginuli najbolji prijatelji: “Ostali su bez benzina, naletio je na njih punom brzinom”

Jeziva nesreća u Srbiji, poginuli najbolji prijatelji: “Ostali su bez benzina, naletio je na njih punom brzinom”

DVOJICA najboljih prijatelja, Vukašin Jeličić (23) i Goran Petrović (23) iz Plandišta u Srbiji stradali su u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko četiri sata ujutro.

U lančanom sudaru u kojem su sudjelovala tri automobila, još četiri mlade osobe su zadobile teške i lakše tjelesne ozljede.

Do velike tragedije, kako neslužbeno doznaju Novosti, došlo je nakon noćnog provoda. Svi akteri su kobne večeri zajedno bili u jednom kafiću u obližnjoj Margiti. Oko pola četiri ujutro, Jeličić i Petrović su s prijateljicama Sanjom D. i Ivanom M. “jugom” krenuli u Plandište. Kada su došli do samog ulaza u mjesto, nestalo im je benzina.

“Kako su vozili, tako su i ostali nasred ceste. Pozvali su jednog prijatelja da dođe da im donese gorivo. Dok su ga čekali, iz Margite je naišao još jedan prijatelj u mercedesu. Parkirao je vozilo ispred njih i pokušao ih odšlepati”, prepričava za Novosti Goran Beronja, prijatelj obitelji Petrović.

“U trenutku kada je Vukašin iz prtljažnika vadio kanister za benzin, iz pravca Margite je u punoj brzini naletio Renault i pokosio ga. Presjekao mu je obje noge, a tijelo bacio na cestu”, priča Beronja.

Od siline udarca, “jugo” u kojem su tada sjedili nastradali Petrović i obje djevojke, zakucao se u Mercedes koji je stajao ispred njih.

“Auto je bio doslovno zgužvan. Goran je sjedio na zadnjem sjedalu i, nažalost, preminuo na licu mjesta”, dodaje.

Kako se doznaje, automobilom koji je naletio na mladiće upravljao je Marko A. (26) koji je također te večeri bio u kafiću u Margiti. On je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)