Home / Ličnosti / SRBIN POSTAJE DRUGI NAJSKUPLJI IGRAČ U POVIJESTI Parižani Laziju nude 200 milijuna eura za Sergeja

SRBIN POSTAJE DRUGI NAJSKUPLJI IGRAČ U POVIJESTI Parižani Laziju nude 200 milijuna eura za Sergeja

SERGEJ Milinković-Savić (23) ovog ljeta bit će jedan od najtraženijih igrača na tržištu.

Fantastični veznjak Lazija može praktički birati klub u kojem želi nastaviti karijeru, no prije toga će potencijalni kupac morati zadovoljiti vrlo velike apetite rimskog kluba.

Manchester United i Real Madrid odavno su zainteresirani za mladog Srbina, no u priču se sad uključio i PSG. Madridski i engleski klub navodno su već odradili neke inicijalne sastanke s Rimljanima, a nedavno je Sergejev menadžer Mateja Kežman bio na večeri s menadžerom Jorgeom Mendesom i čelnicima Lazija. Mendes je Mourinhov menadžer pa se taj satanak protumačio kao početak dogovaranja velikog transfera.

No, Milinković-Savić navodno “od malih nogu” navija za Real i puno draži bi mu bio odlazak u Madrid nego u Manchester, a Florentino Perez, piše Corriere dello Sport, spreman je “iskrvariti” ne bi li Srbina doveo na Santiago Bernabeuu.

Manchester United je navodno spreman platiti oko 170 milijuna eura za Sergeja, ali u priču se sad uključio i PSG koji navodno Rimljanima nudi 180 milijuna eura odmah i još 20 milijuna eura bonusa za Milinković-Savića. PSG igra u slabijoj ligi nego Real i United i jedino što Parižani zapravo nude Sergeju je golemi novac, koji im ne bi bio problem. PSG je ljetos Neymara platio 222 milijuna eura, a uskoro će otkupiti i Kyliana Mbappea, a plati li Srbina 200 milijuna eura učinio bi ga drugim najskupljim igračem u povijesti.

INDEX.HR

POSLOVNIDNEVNIK.BA

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)