Home / Ličnosti / EMINA JAHOVIĆ SE SKLONILA IZ MEDIJA NAKON POTRESNIH VIJESTI: EVO KAKO I SA KIM PROVODI DANE NAKON RAZVODA!

EMINA JAHOVIĆ SE SKLONILA IZ MEDIJA NAKON POTRESNIH VIJESTI: EVO KAKO I SA KIM PROVODI DANE NAKON RAZVODA!

Pop pjevačica Emina Jahović, nakon odluke da se razvede od turske muzičke zvijezde Mustafe Sandala, vrijeme provodi sa članovima svoje porodice u Novom Pazaru, koji je tješe u teškim trenucima i bodre da hrabro nastavi život sama.

 Kako saznajemo, Emininu majku Seniju i brata Mirsada pogodio je bračni brodolom njihove miljenice, ali im je njena sreća najbitnija i trude se da joj olakšaju životnu fazu kroz koju trenutno prolazi.
 – Dok se ne završi brakorazvodna parnica sa Mustafom, Emina je riješila da vrijeme provodi sa svojim voljenima u Novom Pazaru, odakle potiče. Emotivni krah nadoknađuje porodičnom ljubavlju i toplinom i trudi se da što manje razmišlja o svom braku koji je pukao posle deset godina, a u tome joj pomažu i brat i majka koji se trude da je razvesele, da joj skrenu misli sa teških tema, a kad klone duhom, tu su da je najiskrenijim savjetima podignu i ohrabre. Pjevačica je fokusirana na poslovne obaveze i na promociju novog albuma koji je izdala u januaru ove godine, a stres koji je doživjela zbog razvoda liječi u teretani. Emina je oduvijek bila pobornik zdravog i sportskog života, a sada joj vježbanje pomaže i da se bolje osjeća u teškim trenucima – navodi za “Blic puls” izvor koji je skoro svakodnevno u kontaktu s pjevačicom, i dodaje da su u Novom Pazaru i sinovi sa njom:

– Javuz i Jaman još uvijek ne znaju šta se tačno dešava sa njihovim roditeljima, jer se pjevačica trudi da ih poštedi osjetljivih stvari za njih u ovom momentu. Pjevačica planira da, dok se sudski ne razvede od Mustafe, sa sinovima boravi kod njenih u Pazaru, ali da život nastavi u Turskoj, jer njeni sinovi govore turski jezik, stariji tamo pohađa školu i navikli su na tamošnje okruženje – završava izvor.

Inače, kako smo do sada već pisali, Emina će od razvoda zaraditi milione. Iako su ona i Mustafa potpisali predbračni ugovor, njihovi advokati će se dogovoriti da Mustafina još uvijek zakonita supruga dobije odgovarajući dio imovine koju je stekao.

Podsjećamo, Mustafa i Emina živjeli su u luksuznoij vili u Istanbulu koja vrijedi oko 700.000 evra, a posjeduju i porodičnu vilu u luksuznom odmaralištu Gjodžeku. Pored toga, Mustafa ima i jahtu koja se procjenjuje na dva miliona evra, a šuška se da je skoro kupio i privatni mlaznjak. Ukoliko se uzme u obzir i to da je Sandal jedan od najplaćenijih muzičkih izvođača u Turskoj i da ima nekoliko privatnih firmi, pjevačica će zasigurno biti milionerka.

Izvor: pulsonline.rs

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)