Home / Ličnosti / PECNULA JE SAŠU ZA SUPRUGU SUZANU: Karleuša pomenula Popovićevu bivšu Zlatu, a evo kako je on reagovao!

PECNULA JE SAŠU ZA SUPRUGU SUZANU: Karleuša pomenula Popovićevu bivšu Zlatu, a evo kako je on reagovao!

Pjevačica Jelena Karleuša dobila je riječ kako bi prokomentarisala nastup takmičarke koja je otpjevala pjesmu Suzane Jovanović i numeru Zlate Petrović.

Ovaj spoj za Jelenu bio je vrlo inspirativan, jer je Suzana sadašnja supruga Saše Popovića, a Zlata Petrović njegova bivša djevojka.

“Šta misliš da je Suzana Jovanović pjevala ovu pjesmu “Rođeni u pravo vreme” ovako loše kao ti da li bi uspjela da zavede najmoćnijeg čovjeka u šoubiznisu? Misliš li da bi Zlata snimila ovu tužnu pjesmu “Mirišeš na nju” da je Suzana tako loše otpjevala?”, rekla je Jelena, a Saša je ostao bez teksta.

“Saša je ozbiljan zavodnik kada je Zlata otpjevala pjesmu “Mirišeš na nju”, a o Suzani da ne pričam”, dodala je ona.

Nakon kraće diskusije i ovih Jeleninih provokacije reagovao je i direktor “Granda”, pošto je Jelena napravila lapsus, pa Zlatinu pjesmu preimenovala u “Mirišeš mi nju”.

“E baš “Mirišeš mi nju”. To ti je hit hitova. Mani se Zlate i Suzane i kaži zašto si glasala sa kandidatkinju broj dva”, uozbiljio je priču Popović.

Izvor: kurir.rs

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)