Home / Ličnosti / Ovo je čovjek za kog se Emina Jahović udala sa 17 godina! (FOTO)

Ovo je čovjek za kog se Emina Jahović udala sa 17 godina! (FOTO)

Emina Jahović imala je svega 17 godina kada se u rodnom Novom Pazaru udala za tadašnjeg dečka Aladina Đulovića! U nedavnom razgovoru za medije, Emina je rekla da je tada bila dijete, te da joj je taj brak ostao kao lijepa uspomena.
Emina Jahović imala je svega 17 godina kada se u rodnom Novom Pazaru udala za tadašnjeg dečka Aladina Đulovića! U nedavnom razgovoru za medije, Emina je rekla da je tada bila dijete, te da joj je taj brak ostao kao lijepa uspomena.

– To je bila dječja veza, ljubavna, koja je bila ozvaničena. Bili smo djeca… Ja sam imala 17 godina, on je imao 20. To bi se danas vjerovatno nazivalo vezom. Ali, pošto sam ja živjela u Novom Pazaru, to se tako desilo. To je jedna lijepa uspomena iz djetinjstva, kao neke prve ljubavi, koja se desi i čovjek ih jednostavno zaboravi- objasnila je Emina za Telegraf.

Međutim, iako se Aladin nije oglašavo, njegov otac nedavno je ispričao kako je Eminin brak sa njegovim sinom pukao jer je ona željela karijeru.

capture_20180218_165438_p55

– Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželjela da bude pjevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svijet. Silno je željela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živjeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pjevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, djeci i porodici. Nije dolazilo u obzir da ide po bijelom svijetu. Ipak smo mi jedna časna porodica u ovom gradu i nikom nije u interesu da mu se snaha noću smuca kojekuda – ispričao je Rustem Đulović.

Kako je rekao, sa svadbe nemaju nijednu fotografiju.

– Bukvalno ne postoji nijedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želio da bilo ko od nas ima sjećanje na taj period. Ako mi vjerujete, ni u familiji nema nijedne fotografije – završava priču Đulović za Blic Puls.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)