Home / After Work / (VIDEO) MINA BEZ BLAMA POKAZALA GRUDI! Samo što se vratilla, već je krenula da se skida!

(VIDEO) MINA BEZ BLAMA POKAZALA GRUDI! Samo što se vratilla, već je krenula da se skida!

Najmlađa učesnica najgledanijeg rijalitija Zadruga Mina Vrbaški  užurbano se presvlačila u gardoroberu pred Gocom i Teodorom Džehverović, ali za to je manje briga jer je svakako svesna da je gleda milionski auditorijum

Ona je prvo skinula pantalone i ostala u donjem vešu, a kada je skinula sa sebe majicu i brushalter njene grudi  su bile na izvolte, a po svemu sudeći  Mina i nije htela da sakrije ovaj deo tela. Tako gola tražila je za sebe adekvatnu garderobu i odmah navukla drugu majicu, što je  verovatno  muški deo  publike  razočaralo.

Da podsetimo,  ovo nije prvi put da se ona eksponira na ovakav način. Mina često paradira gola po gardroberu i kući i, htela ne htela, privlači paznju svojim mladim atraktivnim telom.

Da nije  zaboravila da je kamere svaki dan posmatraju dokaz  je sinoćno gostovanje u emisiji  AmiDži Šou koju gledaju milioni. Naime,  svesna da će je gledati cela Srbija, preko  donjeg veša obukla je  samo mrežastu haljinu koja više otriva nego što pokriva, tako da je telo ove  sedamnaestogodišnjakinje svima  bilo na izvolte i ovaj put.

Cafe.ba/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)