Home / Vijesti / BiH / OVO LEDI KRV U ŽILAMA: PROČITAJTE ŠTA SE DESILO LJUDIMA KOJI ISTRAŽUJU UBISTVO PJEVAČICE!

OVO LEDI KRV U ŽILAMA: PROČITAJTE ŠTA SE DESILO LJUDIMA KOJI ISTRAŽUJU UBISTVO PJEVAČICE!

Poslije ubistva Jelene Marjanović počele su da se redaju tragedije u porodici Krsmanović, da se dešavaju maleri prijateljima ubijene Jelene, porodičnim advokatima, kao i nekima koji se u televizijskim nastupima bore da se ovaj slučaj istraži.

Jelenine majka i baka umrle su u kratkom roku nedugo poslije ubistva. Kada je porodica Krsmanović angažovala advokate i pokušala da se uključi u ovaj slučaj, dogodile su se nesvakidašnje stvari, piše Republika.

– Advokat Predrag Savić, kog je kao pravnog savjetnika angažovala porodica Krsmanović, za samo dvije nedjelje dvaput je zavijen u crno. Najprije mu je umrla majka, a potom i supruga – navodi izvor blizak slučaju.

Samo pukom srećom bez težih posljedica prošao je Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koga su takođe angažovali Krsmanovići kako bi istina o Jeleninoj smrti što prije izašla na vidjelo.

– Šipka trenutno završava 3D rekonstrukciju zločina u Borči, a sve vrijeme tvrdi da pjevačica nije usmrćena na nasipu. On je nedavno imao saobraćajnu nesreću. Automobilom je sletio s puta, ali je ostao nepovrijeđen – priča izvor blizak slučaju.

Jedan od ljudi koji je neslavno prošao je i Todor Došen, inspektor koji je radio na slučaju ubistva Jelene Marjanović. Naime, protiv njega je bila podnijeta krivična prijava zbog zloupotrebe položaja. On se teretio da je ukrao novac i mobilne telefone od muškarca kojeg je privodio zbog dilovanja droge.

– Jelenina baba Pelagija je od tuge za unukom dobila moždani udar. Preminula je 25. maja 2016. Pjevačicina majka Zorica Krsmanović bolovala je od raka, a zdravstveno stanje pogoršalo joj se poslije zločina. Umrla je 4. oktobra 2016. u kući u Borči – priča sagovornik blizak porodici Krsmanović. Ubrzo nakon ubistva Jelene Marjanović, bitku za život izgubile su njena baka i majka.

Inače, Jelena je 2007. ostala bez oca, nakon čega se godinama nije bavila muzikom. Ubrzo joj je umro i stric.

Radi obijen stan, zapaljen auto

Rada Matić iz Beča, prva koja je raskrinkala Marjanovića i objavila njihovu prepisku u kojoj je Zoran poziva na s*ks, doživjela je nekoliko pehova. Djeca su joj imala saobraćajnu nesreću, a Radi su napadači obili stan i zapalili automobil.

– Koliko god da me bije maler, ja od njih neću odustati dok svi ne odu u zatvor – kaže Matićeva za Srpski telegraf.

Doljančević: Mjesecima nisam spavao

Goran Doljančević, prijatelj i menadžer ubijene Jelene Marjanović, kaže da poslije zločina tri mjeseca nije mogao da spava.

– Svako veče sam imao košmare. Često sam sanjao Jecu. U snu me pitala: “Goranče, zar da stradam ni kriva ni dužna?” Onda joj je otpozadi prišla žena – kaže Doljančević.

Umro Jecin tekstopisac

Saša Milošević, blizak saradnik i tekstopisac Jelene Marjanović, umro je početkom januara 2018. u 47. godini. Milošević je autor hitova “Zlatnik” i “Bato, bre”, koje su otpjevale Tanja Savić i Indi. On je napisao i stihove koji su uklesani na Jeleninom spomeniku.

– Taman smo, taman disali isto… Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, bože – piše na spomeniku.

 

Izvor: koktel.org/DV

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)