Home / Ličnosti / OČARALA DEKOLTEOM| SANJA KUŽET U NAJPROVOKATIVNIJEM IZDANJU DO SADA: POGLEDAJTE ŠTA JE IZLUDILO MUŠKARCE

OČARALA DEKOLTEOM| SANJA KUŽET U NAJPROVOKATIVNIJEM IZDANJU DO SADA: POGLEDAJTE ŠTA JE IZLUDILO MUŠKARCE

Poznato je da Sanja važi za jednu od najatraktivnijih dama na sceni, a njeno posljednje pojavljivanje je oduševilo gledaoce, pogotvo muški dio.

Naime, izdanje u kojem se pojavila sinoć, prilično otvorenih grudi, mnogi su nazvali njenim najprovokativnijim do sada u ovoj sezoni.

Još jedna uzbduljiva emisija Zvezda Granda se završila a ovaj put imali smo samo baraž za djevojke.

Publika je uživala u fantastičnim nastupima kandidata od kojih su mnogi nagrađeni sa sedam glasova.

Oni koji su poslije vatrene borbe uspjeli da se plasiraju u drugi krug su: Oliver Aleksovski, Enes Hodžić, Nemanja Bačilović, Halis Zahirović, Jovan Pap, Nenad Vidanović, Maja Živkov, Ivana Branković, Maja Milutinović, Ljubica Jovičić, Emilija Nešić, Lena Čolak i Monika Ivkić.

Sanja Kužet rođena je 9. avgusta 1983. godine u Beogradu. Za sebe često voli da istakne da je jedna „prava Jugoslovenka“, jer joj je otac Milovan poreklom iz Dalmacije, a majka Verica je iz Crne Gore. Sanja ima i godinu dana stariju sestru Sandru, sa kojom je odrasla i delila radosti detinjstva i roditeljsku ljubav.

Prelepa brineta svoje bezbrižno detinjstvo provela je u mirnom kraju naselja Banovo Brdo, gde je pohađala vrtić, predškolsko i baletsku školu. Osnovno, ali i muzičko obrazovanje (za odsek klavir) stekla je u naselju Miljakovac, gde joj i danas žive roditelji.

Nakon osnovne škole upisala je 12. Beogradsku gimnaziju na Voždovcu, a zatim je upisala geografski fakultet Univerziteta u Beogradu. Međutim, pomenuti fakultet nije završila, ali je diplomirala međunarodnu poslovnu administraciju.

Sanja ima dva sina, starijeg Andriju i mlađeg Strahinju, a pored njih, kako sama voli da kaže, ima i još jednu – „treću bebu“, svog ljubimca, psa rase maltezer, po imenu Todor.

Karijera Sanje Kužet

Sanjine snove da jednoga dana postane profesorka geografije zamenila je ljubav prema manekenstvu kojim se bavila uporedo sa studijama. Na trećoj godini fakulteta odlučila je da se, na nagovor svoje tetke, pojavi na audiciji za TV voditeljku tadašnje „BK televizije“. Iako je Sanja ušla u najuži izbor, sa još dva kandidata, ova televizija je ubrzo prestala sa radom, pa je lepa brineta odlučila da napusti studije i počne da volontira na televiziji „Pink“.

Iako je kao potpuni početnik radila veoma naporno i, kako sama kaže, nije birala poslove (koji su nekada podrazumevali i celonoćni rad u montaži), to joj se nakon 6 meseci isplatilo, i sa 21 godinom dobila je posao u ovoj prestižnoj TV kući.

Na TV „Pink“ Sanja Kužet radila je u informativnim i zabavnim emisijama punih devet godina, a ostala je upamćena kao voditeljka emisije „TV Bingo“, ali i kao prezenter vremenske prognoze u Jutarnjem programu pomenute televizije. Ipak, vrhunac njene karijere usledio je kada je od glavnog čoveka „Grand“ produkcije, Saše Popovića, dobila i prihvatila ponudu da vodi takmičarsku emisiju „Zvezde Granda“. Za svog novog šefa uvek je imala samo reči hvale, i isticala da je veliki radoholik i profesionalac u svom poslu.

ZvezdeGranda

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)