Home / Ličnosti / TEŠKA ODLUKA ZA SEVERINU: HRVATSKA PJEVAČICA PLAKALA NAKON ŠTO JE ČULA DA MORA…

TEŠKA ODLUKA ZA SEVERINU: HRVATSKA PJEVAČICA PLAKALA NAKON ŠTO JE ČULA DA MORA…

– Severina mi je htjela oduzeti boravišnu dozvolu. Tvrdi da ne dolazim u Zagreb, a ja se za mjesec dana ovdje selim, tu će biti moj dom, najavio je Milan Popović (51).

Srpski bogataš tvrdi kako traju posljednje pripreme u njegovom zagrebačkom domu u koji se uskoro namjerava useliti, pišu 24sata.

– Fasada je gotova – izjavio je biznismen Milan, koji dodaje da mu smeta što njegova bivša nevjenčana supruga Severina Kojić (45), s kojom ima sina Aleksandra (5) i s kojom vodi sudske postupke oko skrbništva nad njihovim djetetom, uporno govori da on u Hrvatskoj ne živi, nego u Beogradu.

– Ja živim u Zagrebu više od polovine svog vremena. Tu sam zbog djeteta – tvrdi Popović. Isto tako, tvrdi kako na Općinskom sudu u Zagrebu kod sutkinje Marine Parać Garma prošlog tjedna nije slavila Severina, kako je to tvrdio menadžer pjevačice Tomislav Petrović, nego on. Na zagrebačkom sudu vodi dva postupka.

– Po jednom, tražim da dijete živi sa mnom i da majka viđa Aleksandra kao što sam ga i ja viđao, ali da on živi kod mene. To je ozbiljan postupak za promjenu presude kod kojeg će roditelja dijete živjeti koji se vodi kod sutkinje Verice Nikić. Paralelno s tim, ja sam pokrenuo drugi postupak jer tvrdim da majka svojim postupcima ne poštuje princip zajedničke roditeljske skrbi koji je definiran hrvatskim obiteljskim zakonom – izjavio je Popović koji je od suda tražio da definiše šta je zajednička roditeljska skrb i da ih propiše u rješenje.

– To smo pokrenuli za svaki slučaj, dok se onaj glavni postupak ne riješi – objašnjava Popović, i nedavno rješenje sutkinje Parać Garma opisuje na sljedeći način:

– Ovo je presedan, revolucija, pobjeda ravnopravnog roditeljstva. Što je najvažnije, pobjeda djece rastavljenih roditelja – izjavio je Milan. Tvrdi kako ga Severina dosad nije obavještavala o dječakovom zdravstvenom stanju, a po rješenju koje je donio sud pjevačica ga je dužna obavijestiti o djetetovom stanju najkasnije u roku od dva sata od postavljanja medicinske dijagnoze.

Osim toga, ako je jedan roditelj spriječen biti s djetetom duže od 48 sati u kontinuitetu, dužan je o tome obavijestiti drugog roditelja i omogućiti da dijete tad boravi s njim.

– Time drugi roditelj ima prednost pred ostalim članovima familije. To je ono za što se svi očevi bore. Majka kaže da će ga ostaviti baki, a ovo kaže: “Ne, otac je ispred. Moraš ga nazvati“ – ispričao je.

– Kada je Severina vidjela ovo rješenje, jako se uzrujala – dodao je i objasnio kako je i dalje na snazi stara presuda.

– Ovo je samo dopuna staroj presudi. Po staroj ga viđam svaki drugi vikend i svaku drugu srijedu – naveo je Popović, kako ga citira hrvatski list, koji u naslovu tvrdi da je Severina plakala na sudu!?

doznajemo.com

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)