Home / After Work / LifeStyle / Progovorila manekenka koja je prodavala nevinost za milijun eura: “Nikad to ne bih ponovila”

Progovorila manekenka koja je prodavala nevinost za milijun eura: “Nikad to ne bih ponovila”

STUDENTICA i manekenka koja se predstavila kao Nicole, iako joj to nije pravo ime, nakon što je dobila šesteroznamenkaste ponude za svoju nevinost, izjavila je da nikad nije planirala ići do kraja.

Podsjetimo, prošlog tjedna na stranicama agencije Elite Models VIP osvanuo je oglas u kojem Nicole nudi svoju nevinost muškarcu koji da najvišu ponudu. Dobila je ponudu od 890.000 funti, no čini se da neće biti ni isplate ni seksa.

U razgovoru za LA 27 Ora Talijanka Nicole ispričala je da su njeni roditelji ostali bez riječi kad su saznali što je napravila.

“Ispričavam se svima, posebice svojoj majci i ocu. Počelo je kao provokacija, zanimalo me je li itko spreman potrošiti novac na nešto takvo. Shvatila sam da sam postala vijest kad je došla ponuda od milijun eura i kad mi se agencija javila da provjerim s ekonomistima kako mi se taj novac može isplatiti. Uplašila sam se. Kako je vrijeme prolazilo, postajalo je sve realnije i nisam znala kako se izvući iz svega. Napravila sam glupost koje se sramim i, da mogu vratiti vrijeme, ne bih to napravila”, rekla je.

Priznala je da nema nikakvu želju studirati, već je cijelu priču o tome da prodaje nevinost kako bi zaradila za studij izmislila na nagovor agencije. Cijelu situaciju opisala je kao noćnu moru jer je agencija pokušava nagovoriti da proda nevinost najvišem ponuđaču.

“Agencija me stalno zove i ispituje kako da me isplate. Samo želim da prestanu govoriti da sam prodala nevinost. Rekli su mi da sam ekshibicionistica, no ne slažem se. Napravila sam glupost zbog koje žalim i da se mogu vratiti ne bih to ponovila, no nisam to napravila da bih se hvalila”, rekla je.

Trenutno razmišlja o angažiranju odvjetnika.

Prošlog je tjedna za britanski The Sun ispričala da je bila u vezi s mnogo starijim muškarcem kad je odlučila da će izgubiti nevinost samo s muškarcem kojeg voli i za kojeg će se udati.

“On mi je rekao da će ostati sa mnom cijeli moj život, da me voli i da želi obitelj sa mnom, no bila sam uplašena i odlučila sam prekinuti s njim”, rekla je i dodala da želi studirati na Cambridgeu.

“Želim dobro obrazovanje pa sam počela tražiti načine kako financirati studij te sam naišla na seriju aukcija tih djevojaka koje prodaju nevinost i po cijeni od 3,5 milijuna eura. Odlučila sam da ću i ja napraviti isto kad napunim 18. Nadam se da ću dobiti što više novca kako bih pomogla i sestri te roditeljima, kupila im kuću. Puno je muškaraca zainteresirano i pišu mojoj agenciji, a najviša ponuda trenutno je milijun eura”, rekla je.

Index

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)