Home / Vijesti / BiH / DANAS KIŠA, SUTRA SNIJEG, A PREKOSUTRA…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

DANAS KIŠA, SUTRA SNIJEG, A PREKOSUTRA…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Ponegdje u Bosni je moguća slaba kiša ili rosulja, a na planinama i slab snijeg. Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 9, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu do 13 stupnjeva.

Sutra u Posavini pretežno sunčano. U ostalim područjima naše zemlje pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, ponegdje u Bosni je moguć vrlo slab snijeg ili susnježica, a u Hercegovini slaba kiša. Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu do 5, a najviša dnevna od -1 do 4, na jugu do 9 stupnjeva.

U ponedjeljak ujutro sunčano, hladno s mrazom i maglom po kotlinama. U ostatku dana umjereno oblačno. Tokom dana postupno naoblačenje i kiša u Hercegovini i zapadnoj Bosni. U večernjim satima padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Jutarnja temperatura od -6 do -1, na jugu do 3, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu do 10 stupnjeva.

U utorak umjereno do pretežno oblačno vrijeme i vjetrovito. Uz nešto više oblačnosti ponegdje može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu do 3, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 11 stupnjeva.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)