Home / After Work / VIDEO Među sto najljepših žena iz cijelog svijeta našla se i klinka iz Srbije

VIDEO Među sto najljepših žena iz cijelog svijeta našla se i klinka iz Srbije

VEĆ 28 godina kritičari okupljeni u “The Independent Critics”, odnosno TC Candler, koje na društvenim mrežama prati pola milijuna ljudi, slažu popis sto najljepših žena. Pretkraj 2017. ponovno su popisali najljepše od najljepših iz svijeta glazbe, filma i mode.

Ono zbog čega će ova lista biti naročita zanimljiva Balkanu činjenica je da se na 80. mjestu našla trenutno najpopularnija tinejdžerica s ovih prostora, Marija Žeželj. Iza nje su na listi ostale Cara Delevigne koja je stota, Monica Bellucci na 98. mjestu, Alexis Ren, Kelly Gale, Keira Knightley i Shay Mitchell.

Iako Marija ima tek 17 godina, prošlog ljeta izdala je i svoj prvi glazbeni singl “Dance like nobody's watching”, koji je jedan od najgledanijih videa i u Hrvatskoj. Prije mjesec dana objavila je novu pjesmu Louder Than A Drum.

Na Instagramu je prati pola milijuna ljudi, dok na YouTubeu ima 132,381 pretplatnika. Svojedobno je njenu fotografiju objavila i Kylie Jenner.

Od poznatijih dama Kate Beckinsale je 70., mađarska manekenka Barbara Palvin je 63., Lily Collins je 58., Selena Gomez 56., Margot Robbie 33., a Emilia Clarke 27.

U top 20 nalaze se supermodel Taylor Hill, Lupita Nyong'o, Jennie Kim, Yael Shelbia, Oktyabrina Maximova, pjevačica Lisa, Emma Watson, Audreyana Michelle, Bella Heathcote, Antonia Iacobescu, Camilla Belle, Golshifteh Farahani, Ju Jingyi, Adelaide Kane, Jourdan Dunn, Nana, Sarah Godon, Tzuyu i “najljepša djevojčica” Thylane Blondeau, dok je prvo mjesto zauzela glumica, pjevačica i manekenka Liza Soberano.

 INDEX/POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)