Home / After Work / Čim muž ode na posao a djeca u školu, uhvatim se telefona i uradim ovu GROZNU STVAR: Znam da će me mrziti kada otkrije, ali NE MOGU DA ODOLIM

Čim muž ode na posao a djeca u školu, uhvatim se telefona i uradim ovu GROZNU STVAR: Znam da će me mrziti kada otkrije, ali NE MOGU DA ODOLIM

Kada uđete u brak problemi su nezaobilazni, ali na nama je hoćemo li se izboriti sa njima ili potrčati u tuđ zagrljaj. Ova gospođa učinila je najgoru moguću grešku i svog sadašnjeg partnera prevarila sa bivšim – više puta. Ono što radi osobi koja se prema njoj ponaša kao prema kraljici, ne radi se ni najgorem neprijatelju. A, izgleda da nema nameru da prestane…

“Imam 34 godine i dvije kćerke, iz propalog braka.

Moj bivši suprug bio je vrlo nasilan, a nakon razlaza nije bio posebno zainteresovan za djevojčice. Sada ga više i ne viđaju, a tako im je i bolje.

Kada mi se brak raspao, tada sam srela, sada već bivšeg ljubavnika. Njemu je 32. godine, samac je i upoznali smo se u baru, u koji ja često dolazim, a gdje on radi kao barmen.

Ludo sam se zaljubila u njega, povjeravala sam mu sve probleme, šta sam sve prošla sa bivšim suprugom, bili smo veoma bliski, a onda… On me je prevario.

Pokupio je neku djevojku u baru nakon posla. Raskinuli smo.

Pa ipak, i dalje me veoma privlači.

No, u međuvremenu, ja sam upoznala jednog muškarca, od 35 godina, na internetu i mogu vam reći da nikada nikam upoznala neku mušku osobu toliko pažljivu i divnu.

I mene i djecu tretira kao niko prije. Ali, ja uporno tražim pažnju od svog bivšeg.

Navodno se preselio dvije ulice od nas ne bi li me češće viđao, ali ja znam da on više sa mnom ne želi vezu.

Pa ipak, kada je moj sadašnji partner na poslu, a djevojčice u školi, ja pozovem bivšeg kod nas – naravno, odmah završimo u krevetu.

Svog sadašnjeg partnera volim, ali ponekad mi baš dođe da ga se otarasim i otrčim bivšem u zagrljaj.

Sada planem zbog gluposti ili izmislim problem da bi izbila velika svađa između nas. Onda on, obično, ode da prespava kod majke ili sestre, a ja bivšem momentalno pošaljem poruku: ‘Dolaziš na jedan na brzaka?’

Šta se dešava sa mnom?”, napisala je žena.

Psiholog magazina “The Sun” odgovorio je veoma oštro gospođi koja ima problem.

“Očigledno je da vas privlače muškarci koji vas tretiraju kao da ste bezvrijedni, jer je to činio neko u vašem djetinjstvu. Otac ili možda očuh?

Vi ne znate kako da se izborite sa nekim ko želi da u vezi budete ravnopravni, ko ne želi da vas zlostavlja.

Ali, ono što radite kada lažno napadate svog sadašnjeg partnera nije loše samo po vas, već i po vaše djevojčice. One će odrasti i misliće da je vaša situacija prava slika normalne veze – isko to nije. I, istorija će se ponoviti.

Preporučila bih vam da svog bivšeg izbrišete ih imenika, sa Facebook-a i blokirate ga na svim mrežama. Nikada ne idite više u bar gdje on radi.

U svoju sadašnju vezu unesite svježu i pozitivnu energiju, jer je taj čovjek divan i ne zaslužuje ništa manje. U suprotnom ćete ga brzo izgubiti.

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)