Home / After Work / Dok se naši razmišljaju ,Džanan Musa u februaru dobiva hrvatsko državljanstvo!

Dok se naši razmišljaju ,Džanan Musa u februaru dobiva hrvatsko državljanstvo!

SPORTSKI direktor Cedevite Matej Mamić danas je bio gost emisije na Areni Sport posvećenoj košarci, gdje je najavio da će Džanan Musa u veljači 2018. godine dobiti hrvatsko sportsko državljanstvo.
Razlog zbog kojeg će najbolji BiH košarkaš dobiti hrvatsku putovnicu čisto je birokratske naravi. 18-godišnji Musa u tom će slučaju biti tretiran kao hrvatski državljanin, nastupat će kao domaći igrač u prvenstvu Hrvatske i time će Cedeviti otvoriti prostor za još jednog stranca.
Dakle, nije u pitanju nikakvo hrvatsko otimanje bosanskog košarkaškog dragulja ili priprema terena kako bi Musa jednom zaigrao za Hrvatsku.



Džanan Musa je u Cedevitu stigao prije tri godine iz sarajevskog Koša nakon fenomenalno odigranog Europskog prvenstva za kadete na kojem je BiH postala prvak Europe, a on MVP turnira.
Musa ove sezone igra fantastično i jedan je od nositelja igre hrvatskog prvaka. U ABA ligi prosječno postiže 15,5 poena po utakmici, a većina stručnjaka tvrdi kako je pred njim fantastična NBA karijera.
Kad BiH savez ne prepoznaje i nema načina da zadrži svoje talente onda nam se loše piše u sportskoj budućnosti .
Bosna i Hercegovina godišnje troši milione na razne reprezentacije pri tome mislimo na jelo i piće  .Grade se razni trotoari tehnološki napredni a ne može se zadržati svoje talentovane ljude i sportaše.
Bosna i Hercegovina se polako prazni odlaze radno sposobni,stručni ljudi te ostaju nestručni i stari.Loše nam se piše budućnost već kuca na vrata .
 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)