Home / Vijesti / BiH / SCF-SARAJEVO COMMUNICATION FESTIVAL BY BISNODE

SCF-SARAJEVO COMMUNICATION FESTIVAL BY BISNODE

SCF-SARAJEVO COMMUNICATION FESTIVAL BY BISNODE =
DIREKTAN, DINAMIČAN, INTERAKTIVAN, EFIKASAN – U SVAKOM POGLEDU DRUGAČIJI POSLOVNI DOGAĐAJ

Cilj Festivala, koji Bisnode organizira 06. 12. 2017. u Mikser Housu u Sarajevu je okupiti lidere šireg poslovnog okruženja i predstaviti na jednom mjestu trendove, konkretne projekte i informacije o poslovnim projektima koji su doprinijeli unaprjeđenju poslovanja i imali izuzetno pozitivne rezultate.

Glavna tema Festivala je Njeno Veličanstvo Komunikacija – ona koja nas predstavlja kupcima, korisnicima, poslovnim partnerima, zaposlenicima, tržištu, ona koja povezuje i definira poslovne procese.

Kako predvidjeti slijedeću kupovinu svojih klijenata? U kojem pravcu će se kretati i kako kreirati tržište u slijedećih 10 godina? Kako postići uspjeh na polju izvoza? Kako automatizirati komunikcijske kanale u marketingu i prodaji? Kako big data pretvoriti u smart data u raznim poslovnim modelima?

To je samo dio tema o kojima ćemo razgovarati sa nekim od najzvučnijih imena iz polja biznisa i komunikaciae na Sarajevo Communication Festivalu, kojeg Bisnode organizira u Aprilu 2018.

Stoga, za zagrijavanje publike i pripremu za april 2018. Bisnode BH organizira 06. 12. 2017. u Sarajevu u Mikser Housu 1. dan SCF, Sarajevo Communication Festivala.

A voditelj Zijah Sokolović zasigurno će zagrijati sve goste i učesnike SCF 2017.!

Nakon uvodnog zagrijavanja, u BUSSINES STORY će Zijahovi sagovornici biti prof. dr. Ismar Alagić, direktor Tešanjske razvojne agencije; Muhamed Pilav, vlasnik, MS Wood Sarajevo; Jasmin Ligata, sportski novinar/PR; Bojana Šutvić, osnivač i izvršni urednik portala Biznis.info; Jasmin Maričić, vlasnik firme Poslovni glasniki urednik magazina Banke&Biznis u BiH; prof. dr. Vesna Babić-Hodović sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu; Ismedina Perviz, direktorica Feba d.o.o., koji će govoriti o svom i radu svojih kompanija i načinu komunikacije sa poslovnim partnerima i Erna Sošević, osnivač i Bizbook.ba portala za razmjenu poslovnih ponuda i potražnje.

BUSINESS FAIR za partnere i prijatelje Festivala daje interaktivnu prezentaciju svojih proizvoda i usluga NLB Banka, D&B Credit, Hercegovina Produkt Međugorje, S-Kraljica iz Visokog, Madi Tešanj, Klas Sarajevo, Nestle, BH Passport i prirodna kozmetika io&bio.

Poseban bombon događaja je prezentacija poslovne odjeće Prevent Lab-a. Coctail Party SCFa glasbeno će izazvati Ina Hamzić.

Stoga, pridružite se SCF Sarajevo Communication Festivalu i budite dio uspješne plovidbe u poslovnim vodama!

Bisnode BiH

 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)