Home / Vijesti / BiH / Budi dio prvog Inspire & Innovate Hackathona i osvoji odlične nagrade

Budi dio prvog Inspire & Innovate Hackathona i osvoji odlične nagrade

Na SPARK forumu, koji će se održati 17.2., imate priliku upoznati odlične ljude i saznati informacije o IT industriji. Nakon toga SPARK organizira natjecanje s vrijednim nagradama gdje možete pokazati svoje znanje i vještine.

Riječ je o Inspire & Innovate Hackathonu – događaju gdje ćete raditi na razvoju određenog problema (npr. mobilna, web ili desktop aplikacija) puna 24 sata, zajedno sa svojim timom (možete prijaviti svoj ili vas mi možemo uključiti u postojeći tim). Odaberite jedno od sljedećih tematskih područja:

 1. Zdravlje, fitness i internet stvari, kao što su pametni nosivi uređaji; poboljšanje zdravstva pomoću IoTa, softver za praćenje vježbanja, i slično.
 2. Proširena stvarnost, kao što su proširena stvarnost u učionicama, prodaji, prometu, zabavnim aktivnostima i slično.
  1. Moda i internet stvari, kao što su pametna rješenja integrirana u modu, poboljšanje prodaje odjeće pomoću IoTa, poboljšanje dizajna koristeći pametna rješenja, i slično.
  2. Pametna kućanstva, kao što su pametna zvona, pametna brojila, Internet of everything u vašem domu ili uredu, i slično.

  Sudionici će dobiti svu potrebnu opremu. Imat ćete 24 sata za razvoj prototipa svoje ideje, a zatim ćete ju predstaviti SPARKu. Najbolji tim će osvojiti brojne nagrade, poput novčane nagrade, ulaska u SPARK startup program, preporuku za zaposlenje u SPARKu i ostalim IT tvrtkama, implementaciju ideje i lansiranje na globalno tržište.

  Vrijedi pokušati, zar ne? Inspire & Innovate Hackathon će se održati 3.3.2017. u SPARKu. Prijavite svoju ideju i/ili svoj tim na SPARKovoj web stranicirok za prijavu je 27.2.2017. u 15 sati. Inspire & Innovate Hackathon je podržan od strane Vlade Švicarske kroz projekt MarketMakers.

  Poslovnidnevnik.ba BH Poslovni portal

Komentari

komentari

Check Also

SLOVENIJA OD RS POTRAŽUJE 90 MILIONA MARAKA, ZA SVAKI DAN KAŠNJENJA ….

Do pokretanja arbitražnog spora došlo je nakon što je “HES Vrbas”, koji je trebalo da …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)