Home / Vijesti / BiH / PREKO BISNODE SPEED NETWORKINGA I BRZIH POSLOVNIH SASTANAKA DO NOVIH PARTNERA

PREKO BISNODE SPEED NETWORKINGA I BRZIH POSLOVNIH SASTANAKA DO NOVIH PARTNERA

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća, danas 30. juna 2016. godine  je organizovala poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Druženje i upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera održalo se  se u zgradi Networks-a, Sarajevo i trajalo je 2 sata. Događaj Bisnode Speed Networking  bio je besplatan i dostupan svima.

Poslovnidnevnik.ba
Poslovnidnevnik.ba

Izjave učesnika:

Dejan Mićanović iz firme Exclusive d.o.o. nam je rekao: „Čitav koncept mi je interesantan. Igrom slučaja sam saznao za ovaj događaj, nisam znao šta me čeka, ali se ispostavilo da je jako interesantno i volio bih ponovo da dođem.“

 Alma Somun, iz preduzeća MONDO COMMERCE d.o.o. je izjavila: „Sve u svemu dobro je bilo, veoma korisno. Moguće je da će doći do saradnje sa nekim od prisutnih učesnika, vidjet ćemo to svakako. Naravno voljela bih opet prisustvovati na ovom događaju umrežavanja.“

Poslovnidnevnik.ba
Poslovnidnevnik.ba

 

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja.

Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Na ovomjesečnom poslovnom umrežavanju učestvovalo je 12 preduzetnika. Cilj Bisnode Speed Networkinga je bio da učesnici ostvare nova poznanstva te razmijene ideje i mogućnosti za saradnju.

Današnji učesnici su bili jako zadovoljni, te se BSN pokazao još jednom kao interesantan koncept da se poslovni ljudi uvežu, preporuče, komuniciraju i skrate vrijeme koje im je potrebno da bi ugovorili sastanke.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)