Home / Vijesti / BiH / DD KOMBITEKS BIHAĆ-U STEČAJU PRODAJE

DD KOMBITEKS BIHAĆ-U STEČAJU PRODAJE

Ovih dana se po svim medijima pisalo i snimalo o dd Kombiteks Bihać -u stečaju i nihovom sada vec bivšem stečajnom upravniku  Nijazu Dervišiću iz Jajca.Novi upravnik DD Kombiteks Bihać -u stečaju je Šefik Smlatić iz Bihaća.

Naime DD Kombiteks u Stečaju raspolaže velikom imovinom ,posjeduje veliki broj proizvodnih Hala kojih ima 60.000 m2 pod krovom ,zemljište koje zauzima 135.000 m2  a to su respektabilne brojke obzirom da se sve ovo nalazi na jako atraktivnoj lokaciji koja ima i pristup željeznici i kvalitetnu putnu komunikaciju.U ovom kompleksu se doslovno možete izgubiti jer je ogroman i neiskorišten prostor.

Objavljene su prodaje i od januara ove godine nekoliko objekata je  prodato lokalnim firmama.U narednim snimcima i materijalima koje Poslovnidnevnik.ba  prvi objavljuje u javnosti ,je sve predočeno i objašnjeno vezano za prodaju preostalog velikog dijela imovine DD KOMBITEKS BIHAĆ -U STEČAJU.

U video materijalima je jako lijepo prikazano i pismeno objasnjeno šta se prodaje i koliko kvadrature imaju objekti te kad su izgradjeni.Sve ovo je uradjeno na Bosanskom i Engleskom jeziku objavljujemo obe verzije.

Bosanska

 

Engleska

Pozivamo sve ozbiljne firme ,ministarstva ,agencije,ambasade i sve koji bi mogli imati  interesa da pogledaju i da ako su zainteresirani za neki od objekata slobodno kontaktiraju .

DD Kombiteks -u stečaju

Hamze Hume bb

telefon:+387 37 314-922

fax:+387 37 314-921

mail:kombiteks.bihac@bih.net.ba

 

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)