Home / Vijesti / BiH / Gazprom benzinske stanice sponzor fudbalskog turnira za mlade

Gazprom benzinske stanice sponzor fudbalskog turnira za mlade

GAZPROM benzinske stanice u Bosni i Hercegovini, biće i ove godine generalni sponzor Međunarodnog fudbalskog turnira za igrače do 17 godina, koji se pod nazivom „Igraj fudbal, živi život“, održava od 16. do 19. juna 2016. godine, u Sarajevu.

Pružajući podršku projektima od značaja za širu zajednicu, GAZPROM benzinske stanice će, treću godinu zaredom, podržati fudbalski turnir u Sarajevu. Podržavajući projekte ove vrste, Kompanija istovremeno promoviše i sportske vrednosti, kao što su timski duh i stremljenje ka rezultatima.

Srđan Pešević, direktor G Petrol, kompanije koja upravlja mrežom GAZPROM benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini, tim povodom je rekao:

“Vjerujemo da uspjeh svake kompanije, pored kvalitetnih usluga i roba, uveliko zavisi i od njenog odnosa prema zajednici u kojoj posluje. Zbog toga, naša kompanija podržava projekte čiji cilj nisu samo poboljšanje kvaliteta života, već i promovisanje istinskih društvenih vrednosti kao što su sportske. Jedan od tih projekata je i sportska manifestacija “Igraj fudbal, živi život”, čiji smo ponosni generalni pokrovitelji već treću godinu”.

Na turniru će nastupiti oko 160 mladih igrača iz fudbalskih ekipa „Sarajeva“, „Željezničara“ i „Olimpika“ (Bosna i Hercegovina), „Crvene zvezde“ i „Vojvodine“ (Srbija), „Maribora“ (Slovenija), „Rijeke“ (Hrvatska) i „Budućnosti“ (Crna Gora).

Takmičenje će biti organizovano na stadionima „Grbavica“, „Asim Ferhatović Hase“ i „Otoka“ u Sarajevu.

Iz “Udruženja Profesional”, koje petu godinu zaredom uspešno organizuje turnir,  navode da su se na tom takmičenju prethodnih godina afirmisali mladi igrači koji su danas poznate fudbalske zvezde poput Marka Grujića, Tina Jedvaja, Borisa Radunovića, Vukašina Jovanovića, Marka Dabre i drugih.

“Dio zasluga za uspješnu organizaciju turnira svakako pripada i našim dragim prijateljima i generalnim sponzorima GAZPROM benzinskim stanicama s kojima sarađujemo već tri godine”, navode iz Udruženja.

Dodatna informacija:

GAZPROM benzinske stanice u BiH čini mreža od 27 moderno opremljenih maloprodajnih objekata koje potrošačima nude isključivo gorivo Euro 5 kvaliteta. GAZPROM benzinske stanice, kao premijum brend, posetiocima pružaju i brojne  pogodnosti: od odmora u kafeima uz osveženja i tople napitke, preko širokog asortimana premijum proizvoda, do korišćenja besplatnog interneta. Više informacija na www.gazprom-petrol.ba

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)