Home / Vijesti / BiH / BRANDING KONFERENCIJA 06 – MIND YOUR BRAND Susret znanja, ideja i novih inspiracija

BRANDING KONFERENCIJA 06 – MIND YOUR BRAND Susret znanja, ideja i novih inspiracija

U toku su last minute prijave za Branding konferenciju, koja će se održati u petak,  03. juna, u Sarajevu, My Face, s početkom u 9:00 sati.

Sarajevo 30.5.2016. – Sve je spremno za susret domaćih, regionalnih i svjetskih eksperata iz svijeta brandinga i marketinga. Branding konferencija ponovo će biti mjesto novih inspiracija.

Organizatori su osigurali vrhunske predavače koji će prezentirati aktuelan i iznimno zanimljiv program, ne samo za marketing eksperte, već i za poslovne ljude, ali i one koji bi to željeli postati. Teme poput “Izgradnja brenda u digitalnom dobu“, “Think about the box“, “Kupi me za minut“, “Izazovi brandova i trendova“, “Šta se dešava u mozgu potrošača?“, “Kucamo na vrata 2050“… pomoći će učesnicima da usvoje nova znanja i primjene svjetske trendove u brandingu.

 Predavači su vrhunski marketinški profesionalci, generalni menadžeri uglednih kompanija, community i brand menadžeri s velikim profesionalnim iskustvom poput Sanje Partalo (Columbia Business School), Thomasa Trautmanna (ekspert za neuromarketing),  Vladimira Dimovskog (McCann Adriatic), Špele Levičnik Oblak (LUNA TBWA CEE Adriatic), Sanje Milinović (Hrvatski Telekom), Igora Štefanca (IKEA Hrvatska), Damira Ciglara (Imago),  Amine Karić (Authority Partners), Minke Gazibare-Bajramović (SM Studio Marketing Legend), Milada Čerkića (Atlantbh Sarajevo), Harisa Memića (Symphony), Elme Pašić (GfK BH) i Edina Mehića (Kolektiv).

Za šest godina postojanja Branding konferencije, mnoge ugledne domaće i inostrane kompanije su dale svoj doprinos u organizaciji ovog događaja, a ove godine to su učinile Sberbank, Courtyard Marriott, HTC, Atlantic grupa i Media Publikum.

Njihova podrška nam zaista mnogo znači i ponosni smo što zajedničkim snagama promoviramo istinske vrijednosti. Ovom prilikom zahvalili bismo se svim našim partnerima, koji su godinama uz nas i koji su dali veliki doprinos da se Branding konferencija etablira kao respektabilni regionalni branding događaj“, ističu organizatori Branding konferencije.

Treba istaći da su u toku last minute prijave. Tako će cijene kotizacije, za dan uoči održavanja konferencije (četvrtak, 2. juni),  iznositi 350 KM ili 179 eura za prijave iz inostranstva.

Branding konferencija će se održati u petak, 03. juna, u My Face, u Sarajevu, s početkom u 9:00 sati.

Više informacija na www.branding.ba

INFO:

Prva Branding konferencija održana je 2011. godine sa ciljem podizanja svijesti lokalnih poduzetnika i brand menadžera o važnosti marketinga te ulozi branda u strateškom razvoju kompanije.  Branding konferencija donosi novosti marketinških strategija, gostovanja eksperata, organizaciju zanimljivih radionica i panel diskusija, te inspiriše kreativnu energiju i

potiče networking. Prethodne Konferencije okupile su regionalne i svjetske marketing stručnjake koji su govorili o svemu onome što nam budućnost donosi kada su u pitanju marketinške strategije, nova tržišta, promjene u okruženju.

Branding konferencija se iz godine u godinu razvija i povećava svoj utjecaj na lokalno ali i regionalno tržište koju u prosjeku posjeti 341 sudionik iz 11 zemalja uz objave i reportaže u više od 60 medija.

Partneri Branding konferencije:

Sberbank, Courtyard Marriott, HTC, Atlantic grupa, Media Publikum

Medijski partneri:

BiH: FTV, FACE TV, Oslobođenje, Blic, RSG, Business magazin, Media Marketing, InStore, Klix, Al Jazeera Balkans, Fena, Akta, Modamo.info, Europlakat, Media RES, Manager.ba, Dnevni list, Onasa, Poslovnidnevnik.ba

Hrvatska: Forbes

Srbija: Advertiser Serbia, Marketing Mreža, Marketing ITD, PRspective.rs

Slovenija: Marketing magazin

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)