Home / Vijesti / BiH / UZ BISNODE SPEED NETWORKING BRŽE DO NOVIH POSLOVNIH PRILIKA

UZ BISNODE SPEED NETWORKING BRŽE DO NOVIH POSLOVNIH PRILIKA

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala je danas 26. maja 2016. godine, poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking. Umrežavanje je trajalo  od 9h do 11h i održalo se u zgradi Networks-a, Skenderpašina 1, Sarajevo.

bsn_logo

Na ovomjesečnom poslovnom umrežavanju bilo je prisutno 12 preduzetnika, koji su za 2 sata, na način „speed datinga“ imali mogućnost da se upoznaju. Razgovarali su svaki sa svakim, te razmjenjivali ideje i iskustva.

Učesnici su bili pozitivno iznenađeni načinom upoznavanja potencijalnih partnera i organizacijom, te veoma zadovoljni.

Iz Studia Moderne, Selma Durak nam je rekla: „Prvi put sam na ovim brzim sastancima i zaista je super. U kratkom vremenu se upozna veliki broj ljudi, u svakom slučaju jedno novo iskustvo i odlično je“.

Ibrahim Krdžalić iz kompanije Ascom iz Tešnja: „Ovo mi je prvi put da učestvujem na Bisnode Speed Networkingu. Naprosto sam iznenađen načinom i brzinom, tačnije efektivnošću koja se postiže u odnosu na klasične sastanke. Upoznao sam dosta finih ljudi i ovo vidim kao jednu veliku šansu, te pohvaljujem Bisnode za organizaciju“.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 18 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe. Od 2004 je i globalni strateški partner bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, sa više od 250 miliona podataka o preduzećima iz 220 država.

Za više informacija posjetite  web stranicu :http://www.bisnode.ba/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)