Home / Vijesti / BiH / Pokrenut NajMajstor.ba: Prvi specijalizovani portal za građevinske usluge i opremanje doma

Pokrenut NajMajstor.ba: Prvi specijalizovani portal za građevinske usluge i opremanje doma

NajMajstor.ba je prvi specijalizovani interaktivni bh. portal koji na jednom mjestu objedinjuje  informacije o kompanijama, proizvodima i uslugama u sektoru građevinarstva i pratećih djelatnosti.

Cilj ovog jedinstvenog Portala je svim svojim posjetiteljima omogućiti brz i jednostavan pristup širokoj paleti informacija vezanih za građevinske proizvode, usluge i tehnike, te usluge uređenja i opremanja doma, kao i ostalih pripadajućih informacija dostupnih putem NajMajstor.ba.

Nastao kao proizvod ideje da se sve građevinske i prateće djelatnosti povežu na jednom mjestu, NajMajstor.ba je konceptualno namijenjen posjetiteljima koji grade ili uređuju svoj dom, unose promjene u njega koristeći najsuvremenija tehnološka dostignuća kao prečicu za ugodniji život.

U želji da posjetiteljima približi najaktuelnije svjetske trendove NajMajstor.ba napravio je iskorak dizajnom 3D virtualne kuće.  Ovaj jedinstveni alat nudi brz i direktan uvid u građevinske firme, njihove proizvode, informacije o certificiranim subjektima preporučenim od strane proizvođača za usluge ugradnje, i ostale usluge majstora prema konkretnoj vrsti i karakteru traženih radova.

Osim što kroz interaktivne sadržaje predstavlja najrazličitija rješenja, inspiriše, spaja i savjetuje, portal je za posjetitelje koji trebaju majstora ili neki proizvod, a ne znaju tačno kome bi se obratili, sve to olakšao specijaliziranim rubrikama Majstori i Prodavnice.

Svi oni koji eventualno imaju dilemu oko nejasnog građevinskog termina mogu konsultovati naš servis pretragom kroz rubriku Pojmovnik koji nudi  pojednostavljeno objašnjenje i definicije često korištenih termina u građevini. U skladu sa svojom primarnom ulogom uslužnog servisa posjetiteljima, NajMajstor.ba na jednom mjestu nudi i objedinjenu relevantnu zakonsku regulativu iz oblasti građevinarstva.

NajMajstor.ba, u potpunosti razvijan i dizajniran unutar našeg mladog programerskog i dizajnerskog tima, osmislio je i omogućio na jednom mjestu pristup jedinstvenim Kalkulatorima putem kojih posjetitelj može izvršiti izračune za pojedine građevinske materijale i radove. 

Pored navedenog, portal je osmišljen kao prostor razmjene informacija i mjesto na kome posjetitelji mogu direktno kontaktirati majstore,  te na lični upit dobiti ponudu za vrstu traženih radova.

Ukoliko želite biti obaviješteni o važnim informacijama vezanim za usluge, materijale i akcijske ponude, te  saznati najaktulene vijesti, tehnike i ideje iz domena građevinarstva, arhitekture i uređenja enterijera NajMajstor.ba je vaš pravi izbor.

Besplatna Registracija Vam omogućava sve ovo i mnogo više!

NajMajstor.ba  – Vaš pouzdan partner u izgradnji kvalitetnih, funkcionalnih i udobnih rješenja po Vašoj mjeri!

Prepoznat kao jednistven projekat iz svijeta građevine u BiH NajMastor.ba podržali su: Velux Bosna I Hercegovina d.o.o., Vaillant d.o.o., Bramac Krovni sistemi d.o.o, Röfix d.o.o., Austrotherm d.o.o.,Sapid d.o.o.,DSC d.o.o.,Nexe Grupa, Techno Shop, mnoge prodavnice građevinskih materijala i oprema za dom.

Svi sadržaji portala NajMajstor.ba posjetiteljima su dostupni i putem društvene mreže Facebook

(Link: https://www.facebook.com/NajMajstor-1582932095325864/)

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)