Home / Vijesti / Regija / SAJAM BIAM i ZAVARIVANJE obogaćen SAPO – sajmom podugovaranja

SAJAM BIAM i ZAVARIVANJE obogaćen SAPO – sajmom podugovaranja

Bienalni sajmovi BIAM i ZAVARIVANJE obogaćeni su novim projektom SAPO – sajmom podugovaranja.

Sajmovi će se održat u terminu od 19. do 22. travnja 2016. godine na Zagrebačkom velesajmu i idealna su prigoda da se poslovnim posjetiteljima i partnerima predstavi najnovija ponuda, posljednja tehnološka dostignuća i tehnologija s područja alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite.

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svjetlo dana.

Kod podugovaranja (radovi, usluge, nabava robe) se angažira vanjski izvođač dok nadzor nad procesom i odgovornost za rezultate i dalje snosi sam naručitelj.

Na jednom mjestu očekuje vas predstavljanje proizvođača, distributera, pružatelja usluga, novih alatnih strojeva, alata, opreme za zavarivanje i tehnologija antikorozivne zaštite kao i predstavljanje tehnoloških rješenja te materijala, komponenti, aplikacija, fleksibilnih rješenja i tehnologija (prvenstveno Hrvatske i zemalja Regije) kao partnera drugim proizvođačima, pružateljima usluga, donositeljima odluka s područja razvoja proizvoda i inovacija, nabave materijala i sustava u procesu stvaranja proizvoda/usluge više kategorije dovršenosti, investitorima itd.

Očekujemo poseban interes poslovne publike ne samo iz Hrvatske, nego i iz zemalja u okruženju.

Ovim business networkingom želimo inicirati međusobnu poslovnu suradnju i pozitivno utjecati na poslovnu aktivnost u sektoru industrije.

Sajmove prati i bogat stručno prateći program iz područja industrijsko-prerađivačkog sektora, Energetike, ICT sektora itd.

Nakon uspjeha, kojeg je doživjela robotska košarka na prošlom sajmu, stručni časopis IRT3000 pripremio je 2 nove demonstracije zanimljivih sportova.

Ovog puta posjetitelji će isprobati RoboHokej i kroz igru u stolnom hokeju (eng. AirHockey) ogledati se s robotom.

Kombinacija robotske ruke i računalnog vida je itekako spretna, stoga će glavni akter RoboHokeja igrati u obrambenom načinu rada.

Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu i provjerite kako djeluje vaša koordinacija oko-ruka, odnosno koliko ste spretni pri ciljanju na gol koji brani robot!

Sajmovi će se održati u paviljonima 8, 8a, 9 i na otvorenom prostoru uz paviljone.

ULAZ JE BESPLATAN

ZAGREBAČKI VELESAJAM

POSLOVNIDNEVNIK.BA

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)