Home / After Work / Preizazovne? Pogledajte zabranjenu reklamu s XL manekenkama

Preizazovne? Pogledajte zabranjenu reklamu s XL manekenkama

Plus size manekenka Ashley Graham i njene kolegice pojavljuju se u donjem rublju u novoj reklami robne marke Lane Bryant. Neke TV kuće poput NBC-a i ABC-a smatraju reklamu previše izazovnom i seksi zbog čega su zabrane njeno emitiranje na svojim kanalima.61043228-ashley-graham-splashnews

attends the 2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California.

pic20160314234642

Ashley Graham, najpoznatija plus size manekenka na svijetu, i njene kolegice Tara Lynn, Denise Bidot, Georgia Pratt i Precious Lee zvijezde su nove reklame robne markeLane Bryant koja proizvode isključivo plus size odjeću.

Reklama je dio kampanje ‘This Body’ (‘Ovo tijelo’) te predstavlja odu svemu što žensko tijelo može. U jednoj sekvenci reklame manekenka Tara Lynn doji svoju bebu i kaže da je njeno tijelo stvoreno za ljubav.

Čvrsto smo uvjereni da im smeta veličina žena u reklama, a ne njihova nagost. Kampanja ‘This Body’ osmišljena je tako da bude zabavna i da njome slavimo žene svih oblika i veličina. Ono što je previše jednima, nije previše drugima. Modeli u našoj reklami nisu ništa više razgolićeni od drugih modela koje gledamo na TV-u.

Ova reklama istinsko je slavlje žena svih veličina u situacijama u kojima se osjećaju lijepo, bilo da se radi o dojenju, pokazivanju koliko su gipke, u situacijama u kojima su one što jesu i ono što žele biti’, stoji u priopćenju kojim je tvrtka Lane Brynat reagirala na zabranu reklame.

Pogledajte zabranjenu reklamu od 30 sekundi i sami prosudite je li s opravdano zabranjena.

 

poslovnidnevnik.ba

Smatrate li da je ova reklama s plus size manekenkama preizazovna?

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)