Home / Vijesti / Gradovi / Otvorena peta dm prodavnica u Banja Luci

Otvorena peta dm prodavnica u Banja Luci

Banja Luka je postala bogatija za još jednu dm prodavnicu. Nova prodavnica nalazi se na adresi Branka Popovića 310, u tržnom centru hiper KORT.

Otvorenje prodavnice je upotpunjeno donacijom u iznosu od 3.000 KM Dječjem edukativnom centru Svjetlice, a svi prisutni su kao i uvijek obradovani poklonima, sniženjima te nagradnom igrom.

Da stajanje u redu za kasom ne bude uobičajena radnja, potrudio se popularni pjevač i dm gost na otvorenju Boris Režak. Boris je tako, na oduševljenje svih posjetitelja, radom na kasi simbolično podržao dm donaciju. Zabava sa mnoštvom sadržaja je priređena i za najmanje posjetioce nove dm prodavnice.

„Nova prodavnica uređena je prema najvišim standardima i zahtjevima kupaca koje je dm i ovoga puta iznenadio brojnim pogodnostima i poklonima. Otvorenjem pete dm prodavnice u Banja Luci želimo biti još pristupačniji našim kupcima i olakšati kupovinu njihovih omiljenih proizvoda.” – kazala je Dragana Erceg, regionalna menadžerica dm-a.

Nova dm prodavnica se prostire na 276 m² prodajne površine. U ugodnom i modernom ambijentu kupce očekuje raznovrsna ponuda proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, asortimana za bebe i domaćinstvo, te proizvoda dm robne marke.

Sve kupce u ovoj prodavnici do 5.3. očekuje -15% na cjelokupnu kupovinu, a do 10.3. mogu učestvovati u nagradnoj igri, u kojoj najsretniji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Branka Popovića 310 je od ponedjeljka do petka u periodu od 9:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 9:00 do 16:00 sati.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za devet godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 490 zaposlenika i 59 prodavnica u 35 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2014/15. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 114,3 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 11.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)