Home / After Work / Zadovoljna žena je vjerna žena!

Zadovoljna žena je vjerna žena!

Vjernost je jedna od stvari koje muškarci žele od svoje partnerice i većina jednostavno ne može niti pomisliti da će se dogoditi nevjera. No, u takvom razmišljanju ima puno ega, a malo razuma, pa da vidimo što vam je potrebno kako biste dragu stvarno vezali uz sebe.

Nije komplicirano, tvrde stručnjaci za veze, štoviše, prilično je jednostavno – zadovoljna žena je vjerna žena koja će se u takvom stanju uma koncentrirati samo na negativne stvari koje primjećuje na drugim privlačnim muškarcima.

Naime, sociolozi su proveli istraživanje u sklopu kojega su proveli tri eksperimenta u kojima su žene trebale ocjenjivati privlačnost muškaraca na fotografijama koje su ih prikazivale u određenim radnjama.

Rezultati su pokazali da su žene koje su u inicijalnoj anketi svoju vezu ocijenili kao zadovoljavajuću bolje pamtile sve negativnosti koje su primjetile kod muškaraca na fotografijama, a što je najvažnije, privlačnost muškarca na fotografiji nije utjecala na to.

Očekivano, kod nekih je bilo upravo suprotno – one koje nisu zadovoljne u vezi puno bolje uočavaju privlačnost muškaraca, kao i njihove pozitivne osobine.

Znači, recept za vjernost je jednostavan – neka vam draga bude zadovoljna i problema neće biti.

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

‘PREVIŠE IH JE‘ Pucaju internet kabeli u Njemačkoj, ljudi na rubu živčanog sloma, a krivci su sasvim neočekivani

Ministarstvo okoliša kaže da je u kontaktu sa znanstvenicima i drugim zemljama kako bi dobili …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)