Home / After Work / Zadovoljna žena je vjerna žena!

Zadovoljna žena je vjerna žena!

Vjernost je jedna od stvari koje muškarci žele od svoje partnerice i većina jednostavno ne može niti pomisliti da će se dogoditi nevjera. No, u takvom razmišljanju ima puno ega, a malo razuma, pa da vidimo što vam je potrebno kako biste dragu stvarno vezali uz sebe.

Nije komplicirano, tvrde stručnjaci za veze, štoviše, prilično je jednostavno – zadovoljna žena je vjerna žena koja će se u takvom stanju uma koncentrirati samo na negativne stvari koje primjećuje na drugim privlačnim muškarcima.

Naime, sociolozi su proveli istraživanje u sklopu kojega su proveli tri eksperimenta u kojima su žene trebale ocjenjivati privlačnost muškaraca na fotografijama koje su ih prikazivale u određenim radnjama.

Rezultati su pokazali da su žene koje su u inicijalnoj anketi svoju vezu ocijenili kao zadovoljavajuću bolje pamtile sve negativnosti koje su primjetile kod muškaraca na fotografijama, a što je najvažnije, privlačnost muškarca na fotografiji nije utjecala na to.

Očekivano, kod nekih je bilo upravo suprotno – one koje nisu zadovoljne u vezi puno bolje uočavaju privlačnost muškaraca, kao i njihove pozitivne osobine.

Znači, recept za vjernost je jednostavan – neka vam draga bude zadovoljna i problema neće biti.

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)