Home / After Work / Bayern odbio astronomsku ponudu: ‘Njemačkom Messiju’ plaća iz snova!

Bayern odbio astronomsku ponudu: ‘Njemačkom Messiju’ plaća iz snova!

Thomas Müller je dobio povećanje plaće, a Pep Guardiola napušta Bayern…

Pep Guardiola napušta Bayern na kraju sezone, a ne njegovo mjesto stiže Carlo Ancelotti, rasplet je trenerske sapunice u FC Hollywoodu, kako u Njemačkoj mediji često zovu Bayern. Nakon utakmice s Hannoverom u prošlom kolu Bundeslige Guardiola, je održao posljednji kratki sastanak s čelnicima Bayerna.

Čeka nas luda zima ovo su bombe koje će zatresti Evropu

Očekuje se da će Guardiola tijekom nedjelje službeno, “urbi et orbi”, obavijestiti javnost o odlasku nakon svršetka sezone. Još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali izvjesno je da ce to biti u Engleskoj. Kao gotovom stvari može se smatrati da će Ancelotti  naslijediti Guardiolu, piše Bild.

Sada kada je jasno da Guardiola napušta München, neki misle da će se to negativno odraziti na igre i rezultate Bayerna. Pretpostavka je da zvijezde Bayerna neće na pravi način slijediti Guardiolu jer znaju da odlazi.

„I Heynckess je najavio odlazak tijekom sezone pa smo na kraju osvojili trostruku krunu i imali najuspješniju sezonu u povijesti kluba“, poručio je Thomas Müller, koji je zajedno s Jeromeom Boatengom i Javijem Martinezom u petak produžio ugovor do 2021., a Xabi Alonso za još jednu godinu, do 2017.

Plaće iz snova

Prema informacijama Bilda, Müller će od sada godišnje zarađivati 13.5 milijuna eura neto, Boateng 12, Martinez 9, a Xabi Alonso 8 milijuna eura. Zanimljivo je da je Bild prvo izašao s informacijom da će Mueller zarađivati 15 milijuna eura, no sat vremena kasnije napravio je korekciju i smanjio cifru na 13.5 milijuna.

„Sretni smo i zadovoljni što su naši vrlo važni igrači produžili vjernost Bayernu“, izjavio je glavni operativac minhenskog kluba, Karl-Heinz Rummenigge.

„Imam osjećaj i uvjeren samo da s Bayernom mogu osvojiti još puno trofeja. Presretan sam što sam produžio ugovor“, poručio je Müller preko društvenih mreža.

Iako se još do prije nekoliko tjedana spekuliralo kako bi Müller mogao prijeći u Manchester United, Bavarci su odbili krezovsku ponudu engleskog kluba od navodno čak stotinu milijuna eura.

„Müller je naš Messi i nema šanse da ga pustimo“, poručio je tada Rummenigge.

Pokazalo se da je ispunio obećanje kako Bayern po svaku cijenu žele zadržati svojeg najboljeg igrača. Mueller je dobio astronomsku plaću i sada je jedan od najbolje plaćenih nogometaša na svijetu, odmah uz bok Messiju, Cristianu Ronaldu i Neymaru.

izvor /Dnevnik/

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)