Home / Vijesti / Svijet / Uznemirujuće :Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip naprijed i vozili ga kroz naselje

Uznemirujuće :Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip naprijed i vozili ga kroz naselje

IDF je u međuvremenu potvrdio da se ova situacija doista i dogodila, objašavajući kako je muškarac bio ozlijeđen u razmjeni vatre, u kojoj je on bio jedan od osumnjičenih.

Društvenim mrežama kruži uznemirujuća snimka iz Pojasa Gaze gdje je izraelska vojska još jednom izvela napade. Naime, tijekom razmjene vatre između vojske (IDF) i Hamasa u gradu Jeninu na Zapadnoj obali, snimljeno je vozilo IDF-a u pokretu na kojem je bio zavezan ozlijeđeni Palestinac.

IDF je u međuvremenu potvrdio da se ova situacija doista i dogodila, objašavajući kako je muškarac bio ozlijeđen u razmjeni vatre, u kojoj je on bio jedan od osumnjičenih. O svemu se oglasila i obitelj Palestinca, navodeći kako su tražili hitnu pomoć da dođe, no umjesto njih stigli su pripadnici IDF-a koji su muškarca zavezali za poklopac motora džipa i odvezli

– U subotu ujutro, tijekom protuterorističkih operacija uhićenja traženih osumnjičenika u području Wadi Burqin, teroristi su otvorili vatru na vojnike IDF-a, koji su odgovorili vatrom. U razmjeni vatre jedan od osumnjičenih je ozlijeđen i lišen slobode. Kršeći naredbe i standardne operativne procedure, osumnjičeni je odveden od strane snaga dok je bio vezan na vrhu vozila – izvijestio je IDF.

– Ponašanje snaga na video snimci incidenta nije u skladu s vrijednostima IDF-a. Incident će biti istražen i prema njemu će se postupati – potvrdio je IDF.

Vlist/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

‘PREVIŠE IH JE‘ Pucaju internet kabeli u Njemačkoj, ljudi na rubu živčanog sloma, a krivci su sasvim neočekivani

Ministarstvo okoliša kaže da je u kontaktu sa znanstvenicima i drugim zemljama kako bi dobili …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)