Home / Vijesti / BiH / Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu 4. i 5.6. Sajam BeautiFUL 2022

Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu 4. i 5.6. Sajam BeautiFUL 2022

Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote mjesec juni u BiH će biti centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, 4. i 5.6.2022 godine u sarajevskom hotelu Hills bit će održan drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH, BeautiFUL 2022.

Jedan je to od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 m2.
Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda. Predstavit će se preko 100 izlagača sa preko 300 brendova, a regionalni i svjetski stručnjaci prenosit će svoje znanje svim posjetiocima. Sajam je također odlična prilika za sve ljubitelje kozmetike i ljepote, te mjesto na kojem će uživati u besplatnim radionicama, edukacijama i konferencijama, sajamskim popustima, te bogatim nagradama.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a sajam će svečano otvoriti gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić.

Masterclassovi u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar: make up artist Dušan Lazić Laza, make upartist Ines Jarak, wellness edukator Peđa Filipović.

Matserclasovi u organizaciji izlagača: Soft ombre bySmaragda Jaganjac, Montibelo i red cat veliki masterclassovi za frizere, masterclass Irfan Tepić i SajaMajstor za berbere, Nail art by Amela Jahić – Magneticnails d.o.o.

Edukacije sajma: Nevena Marjanović: Look & learnseminar za nail artiste, Ice body sculpting edukacija byAdna Helić, Black professional line & dandy edukacija – Enrico Delorenzi i Kristina Jukić, Cleopatra (egipatska depilacija) Maja Tufekčić, Henna Brows, Lash Lift, Suhi pedikir, Short modern crop, long pompadour & faded pixie – Enes Dogan.

Besplatne konferencije za sve posjetioce: konferencija Nutricionizam: prehrana i zdravlje, konferencija DentBiH: oralno zdravlje i estetika u dentalnoj medicini.

Besplatne edukacije za sve posjetioce: Duško Škorić: Efikasno rješavanje reklamacija”, Sead nunić: Bio jednom jedan frizer, Druženje: Žene savremenogdoba” – (Ines Jarak, Samra Menzilović i Isidora Čarapina), predavanje Estetsko uljepšavanje žena – saznajte sve ono što vas interesuje, Ljiljana Mijatović: ”Popularni efekat strelice, riječ više o ljepilu, Meliha Alić: ”Priprema klijenta za tretmane lica.

Na glavnoj bini sajma će tokom dva dana biti upriličen konstantni program, razne edukacije, prezentacije i show, sa nagradnim igrama svakih 30 minuta, a sve posjetioce očekuju i odlični sajamski popusti. KompanijeFrizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komercpripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju, a savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremajushow na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 20:00, ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba

Sfera.ba/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)