Home / Vijesti / Svijet / Čečenski vodja Kadirov je dobio odgovor od Elona Muska

Čečenski vodja Kadirov je dobio odgovor od Elona Muska

TEHNOLOŠKI milijarder Elon Musk putem Twittera odgovorio je Ramzanu Kadirovu. Čečenski ga je vođa ismijavao nakon što je Musk ruskog predsjednika Vladimira Putina pozvao na obračun oko sudbine Ukrajine. “Hvala na ponudi, ali takav bi mi strašan trening dao preveliku prednost. Ako se boji, koristit ću samo svoju lijevu ruku. A ni nisam ljevak”, napisao je Musk na Twitteru.

Musk je, također, ranije danas objavio kolaž sebe s bacačem plamena uz Putina na medvjedu te napisao: “Vidim da si težak pregovarač. U redu, možeš imati deset posto više pay-per-view novca.”

Podsjetimo, čečenski vođa Kadirov, Putinov suradnik koji vlada ruskom pokrajinom Čečenijom, putem Telegrama poručio je kako bi ruski predsjednik lako savladao Muska. “Ne bih vam savjetovao da se natječete s Putinom”, objavio je Kadirov.

Kadirov Musku predložio svoju akademiju i borilački klub. Milijarder mu ubrzo odgovorio

Musku je predložio načine kojima može ojačati, navevši obuku u jednoj od njegovih akademija te u jednome od niza borilačkih klubova koje je nazvao po svome ocu, bivšem čečenskom vladaru Ahmatu Kadirovu.

INDEX/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)