Home / EU / Drvo palo na igralištu u gradu Augsburgu u Njemačkoj : Djevojčica smrtno stradala

Drvo palo na igralištu u gradu Augsburgu u Njemačkoj : Djevojčica smrtno stradala

Nesreća se dogodila u subotu u Augsburg na igralištu u naselju Oberhausen. Sada je u tijeku istraga zašto je drvo javora iznenada palo.

Tragična nesreća na igralištu u Augsburgu : u subotu ujutro drvo javora je iznenada palo na okvir za penjanje. Majka koja je bila na igralištu sa svoje dvije djevojčice ostala je  poklopljena  pod drvetom, kao i njezino mlađe dijete od  dvije godine. Četverogodišnja sestra  bila je nedaleko od mjesta nesreće. Majka i kćerkica teško su ozlijeđene. Djevojčica je reanimirana na mjestu nesrece i prebacena je do Sveučilišne bolnice u Augsburgu. Dijete je nažalost preminulo u subotu navečer od posljedica ozljeda.

U subotu u parku nije bilo radova na sječi drveća

Policija obavila uvidjaj. Policija ce komentirati detalje strašne nesreće. Glavno je pitanje zašto je stablo iznenada palo. Jedno je sigurno: u subotu nije bilo obaranja drveća u parku gdje se nalazi igralište.

Nesreća se dogodila oko 10:45 sati. Veliki broj spasilaca brzo je bio na licu mjesta. Nekoliko ljudi koji su došli na mjesto nesreće prethodno je pokušalo podići stablo. Očito su ženu uspjeli brzo osloboditi. No djevojčica je bila predaleko ispod 20 metara dugog stabla. Radnici koji su bili u blizini na kraju su digli stablo teleskopskom dizalicom.

Za majku i njezino dijete brinuli su liječnik iz hitne službe , spasilačka služba i profesionalna vatrogasna postrojba Augsburg. U subotu popodne bilo je poznato da je dijete u životnoj opasnosti. Navečer od posljedica ozlijede  djevojčica nažalost preminula./augsburgerallgemeine/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)