Home / Ličnosti / Messi postavio tri zahtjeva za ostanak u Barceloni .Kapitalac ,mladi lavovi i on kao gazda

Messi postavio tri zahtjeva za ostanak u Barceloni .Kapitalac ,mladi lavovi i on kao gazda

LIONEL MESSI predao je Barceloninom predsjedniku povratniku Joanu Laporti tri zahtjeva za ostanak u Barceloni, navodi Eurosport.

Ako mu ne ispune zahtjeve, na ljeto odlazi iz kluba svog života

Ako se zahtjevi ispune, produljit će ugovor s Barcelonom, koji završava 30. lipnja. U protivnom, u 33. godini iz kluba svog života odlazi kao slobodan igrač, bez odštete.

Kapitalac u napadu

Messi želi da Barcelona dovede još jednu superzvijezdu i to u napadu, kako bi njega rasteretila. Laporta zna za ovu Messijevu želju i namjeravao ju je ispuniti dovođenjem njegovog prijatelja Sergija Aguera, no jučer su na razgovoru kod predsjednika Barce bili Mino Raiola i otac Erlinga Halanda. To ne znači da najbolji mladi napadač svijeta dolazi u Barcelonu. Ovaj dvojac je, naime, na turneji po španjolskim i engleskim velikanima, gdje prikuplja ponude.

Nova Barca temeljena na novim snagama

Drugi Messijev zahtjev je da nova Barcelona igru temelji na mladim igračima koji su u posljednjih godinu dana pokazali ogroman potencijal. To su Ansu Fati, Pedri i Ilaix .

Stalna i izravna veza s predsjednikom

Treći Messijev zahtjev je da stalno bude u izravnoj vezi s predsjednikom kako bi znao njegove planove i strategiju vođenja Barcelone.

Messi je usput izrazio zadovoljstvo odnosnom s trenerom Ronaldom Koemanom te tajnikom Romanom Planesom, koji pokazuju da poštuju njega i njegovo mišljenje.

Messi je sjajno surađivao s Laportom u njegovom prvom predsjedničkom mandatu (2003-10), kada je Barcelona osvojila četiri španjolska i dva europska naslova.

Indexsport/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)