Home / Vijesti / Gradovi / TRAGEDIJA NEDALEKO OD AUGSBURGA: Na autocesti B17 kod Königsbrunna poginuo 32-godišnji hrvatski motociklist

TRAGEDIJA NEDALEKO OD AUGSBURGA: Na autocesti B17 kod Königsbrunna poginuo 32-godišnji hrvatski motociklist

U tragičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak poslijepodne na autocesti B17 kod Königsbrunna poginuo je 32-godišnji vozač motora.

Hyundaija (28) prelazio s desnog u lijevi trak ceste, pri čemu nije vidio motor koji mu je dolazio otraga s lijeve strane.  Vozač Hyundaija nije vidio dolazak motora, pri čemu je motociklist najprije udario u automobil te potom pao i udario u zaštitnu ogradu.

Prema izvješću policije, nesretni mladić je umro na licu mjesta.

Policija navodi kako nema naznaka da je motociklist prebrzo vozio. Zbog tragične nesreće, cesta B17 je bila nekoliko sati potpuno zatvorena u pravcu Augsburga.

Njemačka policija sada traži svjedoke i moli sve one koji bi mogli pomoći u razjašnjavanju prometne nesreće da se jave na telefon 0821 / 323-1910.

Iako njemačka policija ne navodi ime tragično stradalog vozača motora, hrvatski portali s područja srednje Bosne pišu kako je život izgubio Miroslav Šantić iz Viteza, rođen 1988. godine.

Fenix-magazin/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)