Home / Vijesti / Regija / JEZIVO IZ SRBIJE;majka opisala kako je podvodila kćerku (14)starijim muškarcima i naplaćivala 100 maraka za …

JEZIVO IZ SRBIJE;majka opisala kako je podvodila kćerku (14)starijim muškarcima i naplaćivala 100 maraka za …

Eleonora R. (42) iz Subotice, koja se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je podvodila svoju kćerku staru 14 godina muškarcima za novac, priznaje da je svjesno počinila krivično djelo

Prema nezvaničnim informacijama, ona je rekla i da se sama bavila prostitucijom i da su muškarci kojima je podvodila svoju kćerku bili njene mušterije, piše Blic.

Eleonora je seksualne usluge svoje kćerke naplaćivala 6.000 dinara (oko 100 KM), a sa muškarcima koji su stupali u seksualne odnose s djevojčicom je kontaktirala prvo mobilnim telefonom. Kada bi oni došli u njenu kuću u Gajevoj ulici u Subotici, ona je uzimala novac i u susjednoj prostoriji je čekala da muškarci i njena kćerka završe seksualne odnose.

Da majka podvodi kćerku prijavio je djetetov otac, a kako Blic saznaje, djevojčica je ranije bila u hraniteljskoj porodici, ali je sama odatle otišla i vratila se u kuću kod svoje majke.

U Gajevoj ulici stanari kažu da ne poznaju Eleonoru, ali su primjetili da je često na parkingu bilo puno parkiranih automobila.

U istrazi i postupku koji se vodi, a tereti Eleonoru R. za krivično djelo trgovina ljudima, muškarci koji su spavali sa djevojčicom biće samo svjedoci.

Za krivično djelo trgovine ljudima zaprijećena je kazna zatvora od pet do 20 godina.

 

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)