Home / After Work / Melania govorila o seksualnim odnosima sa Trumpom i slikala se gola
melania-naslovna

Melania govorila o seksualnim odnosima sa Trumpom i slikala se gola

 

Otkako je prije dvije godine postala prva dama Amerike, postalo je jasno da ni najmanje ne mari za pravila. Bez imalo ustručavanja, Melania Trump radi ono što želi, a javnost o tome govori svakodnevno, htjeli to ili ne.

image

Titulu je dobila zahvaljujući tome što je supruga aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trampa, ali ona je sve samo ne obična prva dama.

Za razliku od svojih prethodnica, Melania nije rođena u Americi

Posljednja prva dama koja je rođena van granica Sjedinjenih Američkih Država bila je supruga Džona Kvinsija Adamsa, Luiza Adams, rođena davne 1748. godine. Sve nakon nje rođene su u Americi, do dolaska Melanije, koja se rodila u Sloveniji, tačnije u Sevnici, prenose Novosti.

image

Ona je jedina prva dama rođena u komunističkoj zemlji

Kada je Melania rođena, 1970. godine, Slovenija je bila dio komunističke Jugoslavije, na čijem je čelu bio Josip Broz Tito. Vrlo mali procenat Slovenaca bio je član komunističke stranke, a među njima je bio i otac Melanie Tramp, koja pak nikada nije bila njena aktivna članica.

Pozirala je gola za časopis

melania_poslovnidnevnik.ba

Melania je pozirala gola za naslovnicu britanskog GQ-a 2000. godine. U to vrijeme bila je samo djevojka Donalda Trumpa, koji je zatražio od uredništva magazina da urame te fotografije i pošalju ih u njegovu kancelariju. Kako stoji na službenim stranicama Bijele kuće, Melania to smatra jednim od svojih najvećih dostignuća.

image
MELANIA TRUMP 2000. POZIRALA GOLA/GQ-MAGAZINE.CO.UK

Javno je govorila o seksu s Donaldom Trumpom

U intervjuu koji je prije braka dala Hauardu Sternu, Melania je javno progovorila o tome kako je to biti u vezi s Donaldom Trumpom i priznala da imaju intimne odnose i više nego jednom dnevno. Isto tako je otkrila da je telefonski intervju sa Sternom obavila maltene gola.

melania-u-zagrljaju_poslovnidnevnik.ba

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)