Home / Vijesti / BiH / HAMDIJA LIPOVAČA ŽESTOKO POPLJUVAO PREDSJEDNIKA SDP-a;Najveća moralna i karakterna funjara je Nermin Nikšić ,mnogo toga ću razotkriti !!!

HAMDIJA LIPOVAČA ŽESTOKO POPLJUVAO PREDSJEDNIKA SDP-a;Najveća moralna i karakterna funjara je Nermin Nikšić ,mnogo toga ću razotkriti !!!

Najveća moralna i karakterna funjara je Nermin Niksic. On je u stanju da istovremeno priča na dva telefona i laže obojici. U narednim danima ću mnogo toga razotkriti kad je on u pitanju”, napisao je Hamdija Lipovača na Facebooku.

Iako je od “demokratizacije” SDP-a prošlo u više od pet godina kada je Nermin Nikšić na mjestu predsjednika partija zamijenio Zlatka Lagumdžiju, tenzije i sukobi u ovoj stranci ne jenjavaju.

Nermin Nikšić -Predsjednik SDP-a BiH

Posljednji je izbio po pitanju ulaska ova stranke u vlast, u kojem je na izborima gubitnička sarajevska frakcija stranka odnijela pobjedu nad pobjedničkom tuzlanskom. Nakon svega, u SDP-u postoji veliki broj nezadovoljnika, a među njima je i bivši premijer USK-a i gradonačelnik Bihaća ispred ove stranke, Hamdija Lipovača, koji nije štedio riječi o aktuelnom predsjedniku Nerminu Nikšiću:

“Najveća moralna i karakterna funjara je Nermin Nikšić. On je u stanju da istovremeno priča na dva telefona i laže obojici. U narednim danima ću mnogo toga razotkriti kad je on u pitanju”, napisao je Hamdija Lipovača na Facebooku.

alt

SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)