Home / Ličnosti / Nije htela da se uda pre 40, muškarci je obožavali: Danas puni 45. godina i ovako izgleda! (FOTO)

Nije htela da se uda pre 40, muškarci je obožavali: Danas puni 45. godina i ovako izgleda! (FOTO)

Trnovit put Kameron Dijaz od manekenke do holivudske zvezde

Poznata holivudska glumica Kameron Dijaz danas proslavlja svoj 45. rođendan!

Rođena je 30. avgusta 1972. godine u San Dijegu u američkoj državi Kalifornija, u porodici oca Emilija Dijaza, poreklom sa Kube, i majke Bili Earl, koja ima englesko, nemačko i indijansko poreklo.

Već sa 16 godina započela je karijeru modela u poznatoj agenciji “Elite Model”. Radeći za ovu agenciju, proputovala je ceo svet i snimala reklame za poznate brendove.

Upravo preko manekenstva je uplivala u holivudske vode, gde je i ostala. Njena filmska karijera počinje ulogom u filmu “Maska”, u kome je glumila sa Džimom Kerijem. Iako do tada nije imala glumačkog iskustva, fino se pokazala i dobila glavnu ulogu.

View this post on Instagram

#tbt two blondes writing @thebodybook #whatupdawg

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Međutim, njeno ime postaje sve popularnije nakon uloge u poznatoj komediji “Venčanje mog najboljeg drugara”. Rame uz rame sa Džulijom Roberts, postigla je veliki uspeh ovim filmom.

 

Još neke od njenih poznatijih uloga bile su u filmovima: “Svi su ludi za Meri”, “Biti Džon Malkovič”, “Čarlijevi anđeli”, “Šrek”, “Odmor”.

 

Kada je u pitanju njen lični život, Kameron je oduvek važila za jednu od lepših žena u svetu šoubiza. Muškarci su je saletali sa svih strana, ali se tek početkom 2015. godine udala za pevača Bendžija Mandija. Oni su se zabavljali osam meseci, a verili su se u decembru 2014. godine. Dakle, iako je muškarce oduvek mogla da bira, glumica je u bračne vode uplovila tek u 43. godini.

Kameron Dijaz sa suprugom, foto: Profimedia
Kameron Dijaz sa suprugom, foto: Profimedia

“Čekala sam jer se nisam želela da se skrasim. Sad imam apsolutno najboljeg muškarca. Posebnog muškarca. On je moj”, rekla je Kameron na svom venčanju o Bendžiju.

 

Kada je njen izgled u pitanju, izuzetno vodi računa. Hamburgeri, gazirana pića i slatkiši svakodnevno su na meniju Kameron Dijaz, ali i misao vodilja da svaku kaloriju koju unese mora da potroši. Zato redovno vežba, a najviše voli sportove na vodi. Plivanje i surfovanje oblikuje mišiće zadnjice, ramena i grudi i definiše sve mišiće. Ipak, Dijazova se nekoliko dana pre velikih događaja podvrgne „dijeti zelenog lišća”, utemeljenoj na zelenoj salati, kupusu i spanaću kako bi izgledala što bolje. Takva ishrana brzo daje osećaj sitosti, a organizam čisti od masnoća, zbog čega na fotografijama uvek ima ravan stomak.

Kurir/Poslovnidnevnik.ba

 

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)